Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
:resim:

musicracer-memoryhackers.org.jpg

:yazı:

Music Racer , Yolda Müzik Ritmi Eşliğinde Arabayı Sürmek , Gidebildiğimiz Kadar İleri Gidip Yüksek Skorlar Yapmaya Çalıştığımız Bir Oyundur.
Music Racer Oyununda Bulunan Farklı Farklı Görevlerin Yanı Sıra , Bir Çok Araba , Bölüm Bulunmakta. Ancak , Size Verdiğimiz Hileli Apk İse Oyuna Güzel Özellikler Getirtmekte Ve Oyunu Daha Kaliteli Vakit Geçirmeye , Daha Çok Eğlenmeye fırsat verir. Aşşağıdan Hilenin Özelliklerine Bakabilirsiniz.

Önemli:

Bu arada bu oyun cihazınızdaki şarkılara ihtiyaç duyuyor. Telefonunuzda Şarkı Olmalı.

:özellik:

• Para Hileli (Kendi İstediğimiz Arabayı, İstediğimiz Bölümü Açabiliriz.)

:kullan:

İndirmiş olduğunuz ".apk" Formatındaki Dosyayı Cihazınıza Kurun Ve Oyuna Giriş Yapın.

:calis:

Android İşletim Sistemlerinde Sorunsuz Bir Şekilde Çalışmaktadır.

Hileyi Sorunsuz Bir Şekilde Kullanabilmek İçin Açıklamayı Baştan Sona Eksiksiz Okuyun!

#Önemli! Dikkat Edilmesi Gerekenler!

1-) Antivirüs Programı Kullanıyorsanız Devre Dışı Bırakın Aksi Taktirde Telefonunuz Hileyi Tehdit Olarak Algılayacaktır.
2-) Başınıza Bir Şey Gelirse Bunun Sorumlusu Hileyi İndirip Kullanandır. BİZ DEĞİLİZ!
3-) Virüs, Rat Trojen , Keylogger vb. Bir Şey Yoktur.

:not:

Bazı Sorunlar Olabilir Sorunları Çözmek İçin Şu adımları uygulayın!

1-)
Bazı android cihazlarda "Dosya Açılamıyor" hatası alınabilir cihazınızda bulunan dosya yöneticisini kullanarak indirilenler veya download klasörüne girip açın, sorunsuz kurulacaktır
2-)
Bazen "Bilinmeyen bir hata nedeniyle musicracer-memoryhackers.org.apk dosyası indirilemedi." hatası alıyorsanız indirme sayfasını (dosya.co) yenileyip tekrar deneyin, 1-2 defa denedikten sonra indirme başlar.

Arkadaşlar hilemizin özellikleri yukarıda gördüğünüz gibidir. Anlatımı ve özelliklerini inceledikten sonra hileyi rahatça çalıştırabilirsiniz. İndirme linki ve virüstotale geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum. Kullanacağınız hilede başınıza gelebilecek bütün problem, cezalandırma, hata vb. şeylerin sorumluluğu tamamen hileyi indiren kullanıcıya aittir. Herhangi bir sorumluluğu memoryhackers.org ailesi olarak kabul etmemekteyiz.

:indir:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda Darkcoment (Rat) asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Güncellemeleri ile oyunu daha iyi hale getiren ender güzel içerikli oyun. Araba sürüşü ile müziklerin uyumu en dikkatimi çeken güzellik. Arabanın hızına ve durumuna göre tam oturuyor ve aşırı zevk veriyor bu durumda. Para hilesiyle, bölüm ve araçlar için çok iyi yararı olur. Bu şekilde deneyip bakayım bide.

Hilesiz hiç bir oyun kalmayana kadar devam
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Oyunun oynanışı ve ritimlerle olan uyumu mükemmel resmen istediğimiz arabayı ve bölümü acmamiz da apk ile daha eğlenceli olmus

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Oyunun içerigi hoşuma gitti Hileli oynaması İyi olacaktır. Teşşekürler

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Oyunu hakkında bilgim yok ama senın sayende haberdar oldum hem music hem yarış havası ıcın bıre bır gıbı hilelide hoş olucaktır eline saglık

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Araba, Gemi, Tank oyunları hile ile hep güzel olmuştur. Eline emeğine sağlık.

Pilaxinaris
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Belli bi süredir telefon için oyun bakıyordum, denicem teşekkür ederim.

⚡️ GAME OVER ⚡️
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kısa zamanda denemek istiyorum

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Hem dikkati geliştiriyor hem müzik kulağınızı denemenizi öneriyorum

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Karantinada sıkılıyordum, Gerçekten başarılı bir oyun.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Elimde Retro Havası Şarkılar Var İstediğim Arabayla Yolculuk Edicem .D Sağol

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Nice cheat bro, a nice game needs a nice cheat

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
şu süreçte gerçekten süper ötesi bir oyun elinize sağlık

Üye
5 HİZMET YILI
Now I will download and try, I think I will like the game guys, thank you for your work

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
"Bu arada bu oyun cihazınızdaki şarkılara ihtiyaç duyuyor. Telefonunuzda Şarkı Olmalı." Bunu bilmiyordum, hile ve bunu söylediğin için teşekkürler.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Deneyeceğim hile için teşekkürler cihazda ki şarkı özelliği merak uyandırdı

Efsane Üye
Ödüller
15
6 HİZMET YILI
Aracın durumuna göre ritmi sürmesi çok güzel ve beni rahatlatıyor. Oyunu oynadım ama pek zaman vermedim şimdiye kadar. Hilesi için tekrar oynayıp bakmayı düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Buna benzer bir oyun vardı . Müzik çalan bir nokta ve duvarların üzerinde geziyordu. Deneyebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...