Mustafa Kemal Atatürk Mason mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
masonla alakası yok.tam bir lider duruşudur.başka söze gerek yok.

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
ne alaka masonluk nerden çıktı aga ağzı olan konuşuyor cidden

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 80564

Evet arkadaşlar yine bugün bilinen bir yanlışı düzeltmeye geldim. Son günlerde Twitter da gördüğüm bu olaya bir açıklık getirmek isterim. Cevabımız tabiki de hayır, peki neden böyle denildi neden böyle bir şey düşünüldü? Sebep duruş arkadaşlar genelde masonların belirli bir duruşu vardır ellerden birini karnın üstüne ve ceketin içine konarak sergilenen duruş el göğüste.

Peki ya Atatürk'ün Yaptığı Duruşun Anlamı Nedir?
Arkadaşlar bu duruş Bilge Kağan dan kalma olmakla birlikte anlamı bilinmemektedir. Orhan Bey gibi Osmanlı Padişahlarının da portrelerinde rastlayabileceğiniz bir duruştur. Aynı zamanda bir Subay duruşudur.

Ekli dosyayı görüntüle 80562
Napolyon Bonapart (Subay Duruşu)

Ekli dosyayı görüntüle 80565
Bilge Kağan Heykeli

Ekli dosyayı görüntüle 80563
Orhan Bey
Eline saglik hocam konuya aciklik getirdigin icin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yani twitter günümüzde benim kanımca tam anlamıyla bir facia maalesef. Bilgi kirliliği artık hat safhada, önüne gelen bir şeyleri bildiğini kanıtlama derdinde ancak maalesef bu derde düşmüş olup cahil kalmış olan sayısı da bir o kadar fazla. Uzak durabildiğiniz kadar uzak durunuz

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
önce sözlüğü aç yada google mason ne demek onu öğren ondan sonra arşivlere bak kitaplar oku o kelimeyi bulabilecekmisin

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yav arkadaş. Bu adamın görevi diyanet işleri bakanlığımıydı yoksa orduda komutanmı ?

bana ne .

Ben orduda yapmış olduğu işe bakarım atatürk komutandı ve görevini yapmışmı yapmış...

banane .

İster mason olsun ister olmasın . Adam işini yapmış mı ? evet yapmış.

Tartışılacaksa yaptığı iş tartışılır. Onuda tartışa bilmek için cephede önce savaş kazanmak lazımdır. Sus otur yerine be.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Yav arkadaş. Bu adamın görevi diyanet işleri bakanlığımıydı yoksa orduda komutanmı ?

bana ne .

Ben orduda yapmış olduğu işe bakarım atatürk komutandı ve görevini yapmışmı yapmış...

banane .

İster mason olsun ister olmasın . Adam işini yapmış mı ? evet yapmış.

Tartışılacaksa yaptığı iş tartışılır. Onuda tartışa bilmek için cephede önce savaş kazanmak lazımdır. Sus otur yerine be.
masonluk dini bir oluşum değildir.

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Twitter'da bu fake RT olayları can sıkmaya başladı. Buda onlardan biri. Anlattıklarını twitter üzerinden de yayınla bence.

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar, biraz araştırma yaparsanız, zaten Atatürk'ün bir Mason olmadığını ve Masonlara karşı tavrını çok iyi öğrenebilirsiniz.
Sağdan soldan görüpte, birşeylere hemen inanmayın günümüzde sosyal medya da birçok yalan dönüyor özellikle twitterde 2 dakikanızı ayırıp, araştırma yaparsanız birşeyleri öğrenmiş olursunuz hem de kültürlü birey olursunuz.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bunun videosunu hazırlamıştı birisi youtube shortsta aynı anllatıklarını diyordu

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bu durusun anlamını bi yerde okumustum hatırlamadım benzeri

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Nedense her 10 Kasımda bu konu çıkıyo bi yerlerden 🙄

Onaylı Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Tw tayfa cidden sorunlu ya

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 80564

Evet arkadaşlar yine bugün bilinen bir yanlışı düzeltmeye geldim. Son günlerde Twitter da gördüğüm bu olaya bir açıklık getirmek isterim. Cevabımız tabiki de hayır, peki neden böyle denildi neden böyle bir şey düşünüldü? Sebep duruş arkadaşlar genelde masonların belirli bir duruşu vardır ellerden birini karnın üstüne ve ceketin içine konarak sergilenen duruş el göğüste.

Peki ya Atatürk'ün Yaptığı Duruşun Anlamı Nedir?
Arkadaşlar bu duruş Bilge Kağan dan kalma olmakla birlikte anlamı bilinmemektedir. Orhan Bey gibi Osmanlı Padişahlarının da portrelerinde rastlayabileceğiniz bir duruştur. Aynı zamanda bir Subay duruşudur.

Ekli dosyayı görüntüle 80562
Napolyon Bonapart (Subay Duruşu)

Ekli dosyayı görüntüle 80565
Bilge Kağan Heykeli

Ekli dosyayı görüntüle 80563
Orhan Bey
o zaman osmanlı damı masondu olurmu böyle saçmalık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...