Müşterilerin detaylı bilgisini kayıt eden yazılımın adı nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Merhaba, yemek yerlerinde çalışan arkadaşlara bir sorum var: Bir yazılım varmış, cihaz gibi bir şeymiş sanırım. Bu yazılım sayesinde seni arayan müşterinin adresini kayıt edip o müşteri her aradığında adresi aktif olarak görebiliyormuşuz ve kimin aradığını biliyormuşuz. Ayrıca gün sonunda kaç satış olmuş vs. de gösteriyormuş. Bir dostumun mekanı için bu sisteme ihtiyacım var ancak hiç bilgim yok. Biraz aydınlatır mısınız? Bir de yazılıma nereden erişebilirim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam Onlar Paket Servis Yazılımı Olarak Satılıyor. Link Vermem Doğrumudur Bilmiyorum Ama Paket Servis Yazılımı Olarak Aratırsan Bulabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bu yazılıma sahip olup, verebilecek birisi var mı?

WuuT
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
sanırım onları yazılım şirketleri isteğe özel yapıyorlar ücret karşılığı tabi.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
hocam öncelikle hayırlı olur umarım yeni dükkanınız bu tür uygulamaları internetten soruşturup bedavaya bulmak yerine yazılım şirketlerine yaptırmanızı tavsiye ediyorum kişinin bilgileri çalınabilir vs vs gibi başını ağrıtacak durumlardan kaçınmış olursunuz bir keresinde bir kafeye ekstra eleman olarak gitmiştim sistem internetten bulunmuş patron da bedavaya çalışsın diye cari bilgilerini vermişti baya koşturmuştu bu durumun peşinden dikkatli olmanızda fayda var

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
toast, Square, TouchBistro ve Upserve gibi sitelere bakabilirsiniz. Bütçenize uygun bir şeyler yapabilrsiniz

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Link vermek yasak değilse yardımcı olabilirim

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
büyük yemek dağıtım şirketlerinin kuryelerinde görmüştüm onlarda var aslında sokakta ws gördüğünüzde sorsanız paylaşırlar bence olmadı google aracılığıyla yapabilirsiniz kendisinzde biraz uğraştırır tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...