selamlarArkadaşlar selamın aleyküm ben oyun oynarken lol ve ya mta gibi oyunlarda spotify açıyorum
Sistem özelliklerim
2gb ram
1gb ekran kartı
League Of Legends da normalde 70 almam gerekirken 60 a düşüyor spotifyın ayarı varmı
fps düşürmemesi için yardımcı olursanız çok sevinirim
valla dostum ben bu emektar ile 5 senedir yol arkadaşıyım beni üzmedi hiç xdmalesef öyle bir ayar yok 2 gb ram ile aynı anda açabiliyorsan yine iyi bence 1 gb ını sadece windows kendisi kullanıyot
ayardan kastım lol oyuna girdikten sonra menüden oynanış ayarları idivalla dostum ben bu emektar ile 5 senedir yol arkadaşıyım beni üzmedi hiç xd
70 fps 100 ü gördüğüm oluyor ormandaayardan kastım lol oyuna girdikten sonra menüden oynanış ayarları idi
haricinde 2gb ram + 1 gb ekran kartı ile fps 40-60 arası alırsın
team fight olmadıgı anlarda görürsün70 fps 100 ü gördüğüm oluyor ormanda
en düşük grafiklerde oynuyorum zaten lol gibi bir oyunun yüksek ve ya düşük grafik farkı çok azteam fight olmadıgı anlarda görürsün
bak dediğim gibi yapmayı dene hocam
oyuna girince menüden oyun oynanış ayarlarında kalitesi
gölgelendirme vb ayarları en düşüğe çek
ram yükselterek belki bu sorundan bi nebze olsun kurtulursun tavsiyem 2 gb tek slot varsa bi 2 gb daha al rahat rahat oynavalla dostum ben bu emektar ile 5 senedir yol arkadaşıyım beni üzmedi hiç xd
o ram ile normaldir düşürmesi normal şartlarda spotify da herhangi bir fps düşüşü yaşanmıyor.Arkadaşlar selamın aleyküm ben oyun oynarken lol ve ya mta gibi oyunlarda spotify açıyorum
Sistem özelliklerim
2gb ram
1gb ekran kartı
League Of Legends da normalde 70 almam gerekirken 60 a düşüyor spotifyın ayarı varmı
fps düşürmemesi için yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?