The drunk scotsman (lyrics) tarzı dinliyorum lol oynarkende arkada çalıyorumEğer güzel bir arkadaş tayfan varsa katılabilecek hep birlikte söylemesi çok zevkli oluyor. Eğer biraz daha vikinge kayabilecek olarak seviyorsan iskandinav şarkıları ilgini çekebilir. Söyleniş olarak çok bağımsızlar ama güzel olduklarını söyleyebilirim. Eluveite'in Inis Mona-Lvgvs-A Rose for Epona şarkılarına bakabilirsin.
Ben loş ve ferah ortamları seviyorum açıkçası ve bu şehirde hava almak için ne deniz var ne bi bok afedersin hiçbir şey yok. Bu yüzden kafa dağıtmak için elit yerlere gidiyorum oraları da çok pahalı bi çay 15-20 Tl falan en ucuz içki 150 Tl gibi saçma sapan olaylar salak insanlardan uzak olmaya çalışıyorum buna bile para vermek zorundayım acayip saçma.Benim Ankara maalesef hocam. Burada da hemen hemen öyle. Kızılay gibi bir yere gidersen çok genç oluyor. Kavaklıdere Bahçeli gibi bir yere gidersen de dediğin gibi ortasını bulmak çok zorlaşıyor. Bazı publarda bir sürahinin 350₺ olduğunu rahatlıkla görebiliyorsun.
Yasak değil diye biliyorum ilk cevaba bakaraktanlink vermek yasak değilse youtubeden örnek atabilirim çok güzel lol oynarkende arkada çalıyorumtoxiclik yapmamı engelliyor beni frenliyor
yorumu editledim direk şarkı ismini yazdımYasak değil diye biliyorum ilk cevaba bakaraktan
İskandinav şarkıları mı be? efsane şarkılardır dinleyince içinde sanki dev bir adam yatıyor gibi bir his veriyor.Eğer güzel bir arkadaş tayfan varsa katılabilecek hep birlikte söylemesi çok zevkli oluyor. Eğer biraz daha vikinge kayabilecek olarak seviyorsan iskandinav şarkıları ilgini çekebilir. Söyleniş olarak çok bağımsızlar ama güzel olduklarını söyleyebilirim. Eluveite'in Inis Mona-Lvgvs-A Rose for Epona şarkılarına bakabilirsin.
Biliyorum hocam bayağı güzel oluyor böyle şeyler özellikle uzun süre dinleyip ezberleyip eşlik edince mükemmel şarkılar.The drunk scotsman (lyrics) tarzı dinliyorum lol oynarkende arkada çalıyorumtoxiclik yapmamı engelliyor beni frenliyor teşekkür ederim bu arada bakacağım
Katılıyorum insanın modunu ruh haline göre çok yükselten şarkılar. Kötü bir mooddayken de dünyadan nefret etmeye sebep oluyor gibi hissettiriyor amaİskandinav şarkıları mı be? efsane şarkılardır dinleyince içinde sanki dev bir adam yatıyor gibi bir his veriyor.
bende bir yayıncıdan alıştım reklam yapmayayım kıvırcık bonus saçlı bir adc carry bilirsinBiliyorum hocam bayağı güzel oluyor böyle şeyler özellikle uzun süre dinleyip ezberleyip eşlik edince mükemmel şarkılar.
Katılıyorum insanın modunu ruh haline göre çok yükselten şarkılar. Kötü bir mooddayken de dünyadan nefret etmeye sebep oluyor gibi hissettiriyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?