- Konuyu başlatan
Enes Alper ile düetini çok seviyorum <3 flow makinalarıDetstyle fanıyım parçalarını dinlemenizi öneririm
Enes Alper ile düetini çok seviyorum <3 flow makinalarıDetstyle fanıyım parçalarını dinlemenizi öneririm
EA Feat leri gerçekten mukemmelEnes Alper ile düetini çok seviyorum <3 flow makinaları
Sansara aşığım ama ben bilinmeyen kişilerden istiyorum Agoni Vice gibi isimlerdenŞehinşah - Koyu, Sansar Salvo - 180 km hafif melankoliktirler Sago yu herkes yazmış zaten![]()
Vallaha şarkı dinlerken melankolik olanları pek dinlemem kafa dağıtmak için şarkı dinliyorum sonuçta boşuna tribe girmeye gerek yokSansara aşığım ama ben bilinmeyen kişilerden istiyorum Agoni Vice gibi isimlerden
olabilir tabiki ama melankolik daha çok hoşuma gidiyor benimdeVallaha şarkı dinlerken melankolik olanları pek dinlemem kafa dağıtmak için şarkı dinliyorum sonuçta boşuna tribe girmeye gerek yokBu sebeple fazla melankolik rap bilmiyorum ama bunlar cidden çok hoşuma gidiyor
nakarat kralı o adam üstad ikiside listemde var ama ben bilinmeyen kişilerden istiyorum dostum teşekkür ederimdr fuch biliyormusun ve bilmelisin 5 senenin şarkısı ama hala dinlettiriyor
çok autotune yokmu ya ondabedo nun parçaları güzel bu aralar melanko olarak