Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Şarkı aratıp ekleyebileceğiniz ve ekledikleriniz sürekli döngülenecek yani 3 şarkı eklediniz bittikçe bir sonrakine geçecek en sondakinde ise tekrardan ilke dönecek ve çalmaya başlayacak.
Nasıl Kullanılır:
Öncelikle şarkımızı aratıyoruz ve bulunanlar kısmından istediğimizi seçip ona çift tıklıyoruz ve şarkılarınıza ekleniyor, istediğiniz kadar ekledikten sonra döngüyü başlat diyerek kolayca şarkıyı döngüye sokup dinleyebiliyoruz.
Programın Fotoğrafı:
İndirme Linki:
Programın tasarımıyla uğraşmak istemedim ama bana tasarlayacak biri varsa hayır da demem
Kullanan arkadaşlar programda hata bulduğu zaman bana iletirse düzeltme imkanımız olur ee yani bizde insan oğluyuz bizde hata yaparız
Ayrıca arka plandaki chromeyi gizlemedim nasıl çalıştığını görün diye
sakın o chromeyi kapatmayın ki çalışsın 
Nasıl Kullanılır:
Öncelikle şarkımızı aratıyoruz ve bulunanlar kısmından istediğimizi seçip ona çift tıklıyoruz ve şarkılarınıza ekleniyor, istediğiniz kadar ekledikten sonra döngüyü başlat diyerek kolayca şarkıyı döngüye sokup dinleyebiliyoruz.
Programın Fotoğrafı:
İndirme Linki:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Programın tasarımıyla uğraşmak istemedim ama bana tasarlayacak biri varsa hayır da demem
Kullanan arkadaşlar programda hata bulduğu zaman bana iletirse düzeltme imkanımız olur ee yani bizde insan oğluyuz bizde hata yaparız
Ayrıca arka plandaki chromeyi gizlemedim nasıl çalıştığını görün diye
Son düzenleme: