Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Diliyorum
Süper Üye
hoş güzel bi tasarım olmuş eline sağlık
Ekli dosyayı görüntüle 46419
Cartoon su çizim efsane yağğ böyle şeyler böyle kusursuzgibi gözüküyor yağ insanın gözüne bi garip geliyor.Kendime ait bir avatar tasarladım yorumlarınızı alabilir miyim ?
(telif bulunmaktadır.)
Ekli dosyayı görüntüle 42213
Güzel insanı mutlu eden bi imaj vermiş sankiKendime ait bir avatar tasarladım yorumlarınızı alabilir miyim ?
(telif bulunmaktadır.)
Ekli dosyayı görüntüle 42213
çok güzel eline sağlık eğer ihtiyacım olursa alabilirmiyim
Cartoon su çizim efsane yağğ böyle şeyler böyle kusursuzgibi gözüküyor yağ insanın gözüne bi garip geliyor.
hoş güzel bi tasarım olmuş eline sağlık
Güzel insanı mutlu eden bi imaj vermiş sanki
çok teşekkürler arkadaşlarBence çok güzel olmuş
Tasarım tescilleme olayına ben de girmek istiyorum. yaptığım çalışmaları internete atarken çekincelerim oluyor. acaba birisi benden izinsiz kullanır mı diye. çalışmaları internete yüklerken üstüne watermark koymadan son haliyle kullanıcıya sunmak istiyorum. bu sebeple tasarımlarımı tescillemek istiyorum fakat prosedür nasıl işliyor bilgi sahibi değilim. Yardımcı olabilir misin bu konuda?
çok teşekkürler arkadaşlar
Post automatically merged:
Şöyle ki tescil konusu derin bir mevzu sadece resmi paylaşırken telif içermesini istiyorsan
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
burayı okuyabilirsin. Aklında ki soruları silebilir belki
çok teşekkürler tasarım konusunda ileri düzey bir bilgim olmadığından bu işin hukuk ya da uluslararası işlerinden tam bilgim yokTeşekkür ederim ancak bu tasarımlar resim sınıfına giriyor sanırım ve resim sınıfına giren eserlerin nerede tescillenebileceği hakkında bir bilgi göremedim. Yakın zamanda bu konu hakkında bir bilirkişi ile görüşeceğim. Tekrardan teşekkür ederim. Bu arada çalışmanı da beğendim.![]()
geliştirilebilir.