My Summer Car online yardım lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar msco onlinede launcherden demo sürümünü oynuyoruz. Onda da ana araba satsuma patlıyor kullanıma izin vermiyor. Demosu güncelleme almadığı için dosyalar sabit. Normali de çok pahalı. Acaba oyunun kodlarından az bişi zaten satsumayı patlatmayı iptal edebilecek olan var mı ?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

ɴᴇ ᴍᴜᴛʟᴜ ᴛᴜʀᴋᴜᴍ ᴅɪʏᴇɴᴇ ☪ ✅⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ✅
Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
dosya eksikliği olabilir dosyaları eksiksiz tam indirdiğinden emin misin dostum?

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
dosya eksikliği olabilir dosyaları eksiksiz tam indirdiğinden emin misin dostum?
Zaten setup olarak geliyor. Arkadaşımda da aynı. Bide oyun birbirimize demoda olduğu için halatt bağlıyor. Yardım edecek birisi yokmu oyun 24tl online oynamak için 400tl vermek istemiyoruym.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kanka en mantıklısı sil baştan yükle anca öyle düzelir

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
oha online oynandığını bile bilmiyordum

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
oha online oynandığını bile bilmiyordum
kanka en mantıklısı sil baştan yükle anca öyle düzelir
silip yüklemeyi denedin mi
Arkadaşlar dediğim gibi demo olduğu için böyle oluyor. Tam halleri 10 dolardan başlıyor ve bu oyun 24 tl online için o kadar para vermek istemiyorum. Peki internetteki sürümünün bir önceki sürümünü indirmemin bi yolu var mı ? Onda demo seçeneğği yok onda sorun olmuyor nasıl indirebilirim acaba ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar dediğim gibi demo olduğu için böyle oluyor. Tam halleri 10 dolardan başlıyor ve bu oyun 24 tl online için o kadar para vermek istemiyorum. Peki internetteki sürümünün bir önceki sürümünü indirmemin bi yolu var mı ? Onda demo seçeneğği yok onda sorun olmuyor nasıl indirebilirim acaba ?
torrent sitelerinde sürümleri var diye biliyorum bi bak istersen emin değilim açıkcası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...