Üye
Zaten setup olarak geliyor. Arkadaşımda da aynı. Bide oyun birbirimize demoda olduğu için halatt bağlıyor. Yardım edecek birisi yokmu oyun 24tl online oynamak için 400tl vermek istemiyoruym.dosya eksikliği olabilir dosyaları eksiksiz tam indirdiğinden emin misin dostum?
oha online oynandığını bile bilmiyordum
Arkadaşlar dediğim gibi demo olduğu için böyle oluyor. Tam halleri 10 dolardan başlıyor ve bu oyun 24 tl online için o kadar para vermek istemiyorum. Peki internetteki sürümünün bir önceki sürümünü indirmemin bi yolu var mı ? Onda demo seçeneğği yok onda sorun olmuyor nasıl indirebilirim acaba ?kanka en mantıklısı sil baştan yükle anca öyle düzelir
silip yüklemeyi denedin mi
torrent sitelerinde sürümleri var diye biliyorum bi bak istersen emin değilim açıkcasıArkadaşlar dediğim gibi demo olduğu için böyle oluyor. Tam halleri 10 dolardan başlıyor ve bu oyun 24 tl online için o kadar para vermek istemiyorum. Peki internetteki sürümünün bir önceki sürümünü indirmemin bi yolu var mı ? Onda demo seçeneğği yok onda sorun olmuyor nasıl indirebilirim acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?