MyBB'den Anlayan Arkadaslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaslar MyBB Forumunda Açılan Konuda konunun linki

XLGg3O.png

Şeklinde gösteriyor fakat ben bu durumdan rahatsızım ve linkin şu şekilde gözükmesini istiyorum

lvXDgX.png

Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..Birde Söyle Bir Sorunum var Konu açma editörümde resimdeki bölüm çıkmıyor anlayan bu durumdada yardımcı olabilirse sevinirim.

8DOr3r.png

White is destined to be dirty Black is to blame
Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla bunu bir plugin ile yapabılıyorduk daha onceden forum kurup satıyodum biyerde ve daha once mybbde gelişmek icin forum yapıyodum fln klanlara forum kuruyodum Ozamanlar plugin ile yapıyoduk :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
MyBB 'nin türk destek forumunda olucaktır reklama girdiği için linki veremicem ama plugin ismine bakayım

Üye
10 HİZMET YILI
Plugin ismini verebilirsen sevinirim.bu arada konu açma editörüm ile ilgilide sorunum var onunda çözümün biliyorsan paylaşabilir misin

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Ve EVET MYYBB GOOGLE SEO PLUGİN bu dediğini yapıyor iyi forumlar +rep isterim :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Cvp: RE: MyBB'den Anlayan Arkadaslar

Exotic' Alıntı:
Plugin ismini verebilirsen sevinirim.bu arada konu açma editörüm ile ilgilide sorunum var onunda çözümün biliyorsan paylaşabilir misin

Tema'dan kaynaklı bi sorun olabılır uyumsuzlukdan oluşmuştur FTP'den temanın gerektirdiği şeyleri attıgına ve temanın uyumsuzluk gostermedıgıne emın ol 

Olmadı başka tema veya yeniden temayı eklmeye deniyebilirsin ama bizden bilgili mybb sisteminin türk desteğinden yardım alırsan sorununu çözerler :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Önemli Değil yardımcı olduysak ne mutlu bize :) forumda yardım konularının hepsine bakıyorum zaten yardım edebileceksem ederim Yardım Bulalamama sıkıntısı kötüdür çünkü :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...