İnşallah vaktim olursa yaparımusta şöyle bi k harfine veya kk buda olmadı TheLazz yapabılırsen gerçekten mınnettar kalırım
Yatay halini nabıcaksınGüzel bunu benim için
T Ü R K
Şöyle halini yapabilirmisin birde yatay şekilde çünkü güzel olmuş ya hadi be
Masaüstü arka planı yapacağım.Zamanı farketmez de yapYatay halini nabıcaksınPsd dosyasını kaydettimde şuan pc'm yavaş yaparsam yarın yapabilirm
Unutmazsam yarın yaparımMasaüstü arka planı yapacağım.Zamanı farketmez de yap
SagolasınAceleye gelmesine rağmen gayet güzel olmuş. Ellerine sağlık. :gelisirabii:
valla cok ıyı oluryaaİnşallah vaktim olursa yaparım
Aceleyle diyosun ama çok güzel yapmışsın eline sağlık
Buna Kötümü Diyon XD Süper Olmuş
Nerden Fotoğraf Yapıyon Ve Fotoğraf Yeteneğimi Nasıl Geliştirebilirim Yardım Edersen Sevinirimbana biraz öyle geldi teşekkür ederim beğendiğinize sevindim
Adobe PhotoShop Cs6 Adlı programdan yapıyorum.Ara sıra (Çok sık olmasada) Cinema4D kullanıyorum(Ama bunu kullanmana pek gerek yok ben 3D işler vs.olursa kullanıyorum)Onun dışında photoshoptan ben kendimi Youtubeden yabancı kanallardan tutorial(Ders) Videoları izleyerek geliştirdim.Örn; (Photoshop Logo Tutorial) yazarak logo videoları izleyebilirsin.Bunu diğer tasarımlar içinde kendini ders videoları izleyip geliştirebilirsin.Ben böyle başladımNerden Fotoğraf Yapıyon Ve Fotoğraf Yeteneğimi Nasıl Geliştirebilirim Yardım Edersen Sevinirim
Teşekkür ederim çok sağolAdobe PhotoShop Cs6 Adlı programdan yapıyorum.Ara sıra (Çok sık olmasada) Cinema4D kullanıyorum(Ama bunu kullanmana pek gerek yok ben 3D işler vs.olursa kullanıyorum)Onun dışında photoshoptan ben kendimi Youtubeden yabancı kanallardan tutorial(Ders) Videoları izleyerek geliştirdim.Örn; (Photoshop Logo Tutorial) yazarak logo videoları izleyebilirsin.Bunu diğer tasarımlar içinde kendini ders videoları izleyip geliştirebilirsin.Ben böyle başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?