İyim valla bende okulda bitti boş boş takılıyom valla arada canım sıkılmasın diye sevgili yapıp ayrılıyom felan : )Nabalım be agam boş boş etrafta takılmacalar, stresler, sınavlar sen nasılsın nabıyorsun
Okuldan geldim şimdi pcye geçtim sen nabiyin be yhaNabiniz gece gece anlatın bakalım : )
İyiyim karşim okuldan gece 9 da gelmek iyiymiş : )Okuldan geldim şimdi pcye geçtim sen nabiyin be yha
İkinci öğretim olunca öyle oluyor kankaİyiyim karşim okuldan gece 9 da gelmek iyiymiş : )
O nasıl bir fantazi kankaİyim valla bende okulda bitti boş boş takılıyom valla arada canım sıkılmasın diye sevgili yapıp ayrılıyom felan : )
napak geçen erkeğede yürüdüm can sıkıntısı kız da yok evlenemiyom öyle kaldım takılıyom forumda : )O nasıl bir fantazi kanka
Erkeğemi kanka stop yap kendine yoldan sapmışsınnapak geçen erkeğede yürüdüm can sıkıntısı kız da yok evlenemiyom öyle kaldım takılıyom forumda : )
Evlenmek çokta önemli değil ya yoldaş bul da gerisi boş. Bir de en önemlisi paranapak geçen erkeğede yürüdüm can sıkıntısı kız da yok evlenemiyom öyle kaldım takılıyom forumda : )
Biz okudukmu okumadıkmı belli değilki?İkinci öğretim olunca öyle oluyor kanka
Erkeğe yürüdüysen sıkıntı usta tencere bağlayalım hemennapak geçen erkeğede yürüdüm can sıkıntısı kız da yok evlenemiyom öyle kaldım takılıyom forumda : )
Harbi öyleBiz okudukmu okumadıkmı belli değilki?
geçen bi arkadaş buldum 25 yaşındaydı 12 yaşında çıktı : )) o zamandan beri arkadaş edinmiyorumEvlenmek çokta önemli değil ya yoldaş bul da gerisi boş. Bir de en önemlisi para
Harbi ya evlendirsene beni cinseyeti önemsizErkeğe yürüdüysen sıkıntı usta tencere bağlayalım hemen
Klasik internet yalanlarıdırgeçen bi arkadaş buldum 25 yaşındaydı 12 yaşında çıktı : )) o zamandan beri arkadaş edinmiyorum
Karantina zor yha vallah karantinada kendiminkini neyse anlatmıyımvalla napak karantinadayız
Harbi yha profilindeki kızı bana ayarlasanaKlasik internet yalanlarıdır12-13 yaşında ergenliğe girmiş insanlar kendilerini 20-25 tanıtır. Sesleri de benziyor şaka maka
Tanıdık olsa kendim çıkarım reisHarbi yha profilindeki kızı bana ayarlasana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?