- Yasaklandı
Banlı Üye
Aynen kanka onu bunu bilmem kadınlar çiçektir kadınlar güldür.White hat ne olm hacker hackerdır dayak dayakdır kadınlar çiçektir.
Aynen kanka onu bunu bilmem kadınlar çiçektir kadınlar güldür.White hat ne olm hacker hackerdır dayak dayakdır kadınlar çiçektir.
Her şey konuyla bağlantılı da kadınlar çiçektir kısmı skxmdmnxWhite hat ne olm hacker hackerdır dayak dayakdır kadınlar çiçektir.
İlahiyi mi diyon vardı bi ara öyle nakaratlıNe vardı başka annen babandır öyle birşeyler daha vardı
a,sdgladgHer şey konuyla bağlantılı da kadınlar çiçektir kısmı skxmdmnx
Ben alıştım ondan bozuntuya vermedim knk dflşgdflhjfgkhHer şey konuyla bağlantılı da kadınlar çiçektir kısmı skxmdmnx
white olmasına gerek yok black olsa da olur yeterki bizim hacker olsun memoryden olsunHarbiden ya bize white hat hacker lazım iyilerin dostu kötülerin düşmanı![]()
gece gece bir şeyler olmuş içilmiş ama belli değilBen alıştım ondan bozuntuya vermedim knk dflşgdflhjfgkh
Karıştırma oraları kankagece gece bir şeyler olmuş içilmiş ama belli değil
olm dedim ya sigarayı limona batırın kafa yapıyor harbi yapıyormşu glaibagece gece bir şeyler olmuş içilmiş ama belli değil
başka bişeymiş gibi geldi baana ama neyse knk XDolm dedim ya sigarayı limona batırın kafa yapıyor harbi yapıyormşu glaiba