- Konuyu başlatan
-
DGKJJÇok sevme konuşması gibi. Ayrılamamışlar resmen ya
Olm ne bilim ben annem yürü git al dedi bende masum bir şekilde"tımam" dedim bilseydim gidermiydim.Derste neden giriyorsun sınıfa sende ha
Çok iyi bir daha olmasın lütfenDGKJJ
olm harbi bak kelimeleri değiştirince nasıl sevgi konuşmasına dönüyor
-seni seviyom
+ok
+bb
-bb
Tabi ya ben çok eski bir ustadan öğrendim bu taktikleri..Çok iyi bir daha olmasın lütfenTam ilişki insanısın reis
Geçen benimki dövmüşler okula almaya gittim polis sokmadı benide dedim abi çocuğu dövmüşler falan yanımda bekledi çocuğu aldıktan sonra yolladı beni çocuklarlada masum masum konuşcaktım konuşturmadıDGKJJ
olm harbi bak kelimeleri değiştirince nasıl sevgi konuşmasına dönüyor
-seni seviyom
+ok
+bb
-bb
Post automatically merged:
Olm ne bilim ben annem yürü git al dedi bende masum bir şekilde"tımam" dedim bilseydim gidermiydim.
Benimkinide bir kere dövmüşler... En son gördüğümde kardeşim çocuğun üzerindeydi ben kemerle diğer çocuğu dövüyodum başka bir çocugun anneside kardeşime vurduğu için oğlunu dövüyordu. Garipti.Geçen benimki dövmüşler okula almaya gittim polis sokmadı benide dedim abi çocuğu dövmüşler falan yanımda bekledi çocuğu aldıktan sonra yolladı beni çocuklarlada masum masum konuşcaktım konuşturmadı
Ne sayko ortam yha benimde bi kavgam olmuştu lisede çocuk 2 katımdı yumruk atıodu ama ben hiç hissetmiyordum ben vuruyordum çocuğun gözler yamuluyordu hava soğuktu falan acaip zevk vermişti kavga sonradanda kimse benle kavga etmediBenimkinide bir kere dövmüşler... En son gördüğümde kardeşim çocuğun üzerindeydi ben kemerle diğer çocuğu dövüyodum başka bir çocugun anneside kardeşime vurduğu için oğlunu dövüyordu. Garipti.
Şuan interneten havalı kırıcı sözlere bakıyorum kardeşimi dövcemSiz ne yapiyorsunuz?? Forumda takiliyorum
Sözlerle mi?Şuan interneten havalı kırıcı sözlere bakıyorum kardeşimi dövcem
Çok iyi hatırlıyorum bir kere annem oğlum kardeşine çatal ver dediği zaman çatal yazan bir kağıt vermiştim.. Kardeşim bilmediği için onla yemek yemiştiNe sayko ortam yha benimde bi kavgam olmuştu lisede çocuk 2 katımdı yumruk atıodu ama ben hiç hissetmiyordum ben vuruyordum çocuğun gözler yamuluyordu hava soğuktu falan acaip zevk vermişti kavga sonradanda kimse benle kavga etmedi
Ne yaptı kiŞuan interneten havalı kırıcı sözlere bakıyorum kardeşimi dövcem
Hayır bi andan dövüp bi andan bunları söylicem ajgjadpıigj fantazi agaSözlerle mi?
Oho içmeden sarhoşluk bumu?Çok iyi hatırlıyorum bir kere annem oğlum kardeşine çatal ver dediği zaman çatal yazan bir kağıt vermiştim.. Kardeşim bilmediği için onla yemek yemişti
Öylesine ya adgoadhn öyle aramız yani ara sıra geliyor bana kemerle vuruyor bende dövüyom sonra küfür ediyor yine dövüyom öyle fantazik bi ortamNe yaptı ki
Yok ya o sarhoşluktan değil beyin yok birazdaOho içmeden sarhoşluk bumu?
Kanka kafaya vurma o zaman kafaya vurunca sözleri anlamazHayır bi andan dövüp bi andan bunları söylicem ajgjadpıigj fantazi aga
Takülürüm bağk beniy delirtmeğ adanağ şivesine geçirtme bAbAiyidir krlan sen nabüyürsün
Yok anlıyor o alışkın ğpaısjgp0üıJDG0JKanka kafaya vurma o zaman kafaya vurunca sözleri anlamaz
Deli misin DJBFKJFBSDİDBASSOSAÇok iyi hatırlıyorum bir kere annem oğlum kardeşine çatal ver dediği zaman çatal yazan bir kağıt vermiştim.. Kardeşim bilmediği için onla yemek yemişti
Takülürüm bağk beniy delirtmeğ adanağ şivesine geçirtme bAbA
Yok anlıyor o alışkın ğpaısjgp0üıJDG0J
knka sen nerelisin :dTakülürüm bağk beniy delirtmeğ adanağ şivesine geçirtme bAbA
Yok anlıyor o alışkın ğpaısjgp0üıJDG0J
Belk- Yok ya baya deliyimDeli misin DJBFKJFBSDİDBASSOSA
Bursalıyım ayolğ aoğndgknka sen nerelisin :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?