Nader11 ve Memoryhackers ailesine tebrik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam. Ben çok eskilerden Selim Karataş. Aysan soylu nun eski ekibinden. Thefrm'dan. @nader11ndeu ve diğer tüm eski kemik kadroya selam olsun. Biz Thefrm ailesi olarak dağıldık. Aysan'a açılan davalar ekipten ayrılanlar benim askere gitmem, Aysan'ın askere gitmesi, decobray denen adamın forumu idare edememesi vs. birçok etken vardı. Sizlerle ve diğer birkaç forumla takışmalar falan eskiden zevkliydi be. :D Beni tanıyanlar varsa ne mutlu... @nader11ndeu 'nun injectörlerini az mı kullandık. Demem o ki sizlere helal olsun. Yıllar geçmesine rağmen bu kadro dağılmadı. gidenler gelenler oldu ama forum hala dimdik ayakta. Helal olsun size, biz sizin kadar olamadık. İnşallah böyle devam edersiniz. Hepinizi seviyorum. Ben evlendim 1 çocuğum var bu arada. Aklıma geliyor buranın önceki ismi farklıydı. sonradan değişti ve MemoryHackers oldu. Neyse kardeşlerim kalın sağlıcakla. @nader11ndeu seviliyorsun adamım.

Moderatörün son düzenlenenleri:
20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam. Ben çok eskilerden Selim Karataş. Aysan soylu nun eski ekibinden. Thefrm'dan. @nader11ndeu ve diğer tüm eski kemik kadroya selam olsun. Biz Thefrm ailesi olarak dağıldık. Aysan'a açılan davalar ekipten ayrılanlar benim askere gitmem, Aysan'ın askere gitmesi, decobray denen adamın forumu idare edememesi vs. birçok etken vardı. Sizlerle ve diğer birkaç forumla takışmalar falan eskiden zevkliydi be. :D Beni tanıyanlar varsa ne mutlu... @nader11ndeu 'nun injectörlerini az mı kullandık. Demem o ki sizlere helal olsun. Yıllar geçmesine rağmen bu kadro dağılmadı. gidenler gelenler oldu ama forum hala dimdik ayakta. Helal olsun size, biz sizin kadar olamadık. İnşallah böyle devam edersiniz. Hepinizi seviyorum. Ben evlendim 1 çocuğum var bu arada. Aklıma geliyor buranın önceki ismi farklıydı. sonradan değişti ve MemoryHackers oldu. Neyse kardeşlerim kalın sağlıcakla. @nader11ndeu seviliyorsun adamım.​
Bence bu forumun dağılmamasının en büyük nedenlerinden birisi kimseyi ayırt etmemeleri ve üyelerine karşı sempatik ve yardımcı bir şekilde yaklaşmaları. Bir forumun üyeler ile ilişkisi bence çok önemli bir şey. Ben de çoğu şeyi burada öğrendin diyebilirim yazılım kısmıyla ilgili. Yardımcı olmayı seven bir ekibi var özellikle @uhpep'i arada gidip rahatsız ediyorum, hiç terslediğini görmedim şu zamana kadar. Diğer forumlarda ortam nasıl bilmiyorum ama burada gerçekten elinden geleni yapan bir ekip olduğunu düşünüyorum. Her şeyden önce insanlarla uğraşmak kadar zor bir şey yok bu dünyada açık ve net. Ve bu insanlar bunu en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Yüzlerce belki de binlerce insan gelip gidiyor foruma, hepsi ayrı bir dava. Benim gibi birçok kişi yetkililere öğrenmek için bir şeyler yazsa ki yazıyordur buna eminim, cidden uğraşmak zor. Ben bu foruma geldiğimden beri yazılım anlamında bir şeyler katmaya başladım kendime. Daha önceden başlamak isteyip de başlamamıştım burası bana ilham oldu. Cidden sadece hile için gelen değil de, bir şeylerle uğraşıp başka insanların da dertlerine deva olabilecek kişiler için çok güzel bir yer toplamışlar ve kolay kolay dağılacağını sanmıyorum. Buradan bütün forum yetkililerine teker teker teşekkür ediyorum ve bana sorduğum her soruda sıkılmadan ve terslemeden cevap veren @uhpep'e ayrı teşekkürlerimi iletiyorum. İyi forumlar.

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Forum ruhu bir başka... Burada öğreneceklerinizin sınırı yok... Kodlayın geliştirin... Bizim bazı coderler ihya oldu mesela Beyin_07 adam Yazılımcı oldu gitti

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
yıl 2014 yılları olması gerekli o zamanlar cold hack editlenmişti ve piyasaya para ile satılmaya başlanmıştı diye hatırlıyorum. Zulu ile alakalı şeylerin revaçta olduğu yıllardı herkes çalışan bir zulu ile alaklı şeyler arıyordu o zamanlar, herkes fix yemeyen hile arayışı peşindeydi forumdan foruma koşan milleti biliyorum. Ah o eski zamanlar eskiler güzeldi şimdi yaşlandık be dostum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
adamlar çok fazla işlere bulaştılar iyimi kötümü bilmem ama ayrı bişeydiler

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
wolftü zamanları .... eskiler güzeldi be

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Burası baya g(old) kokuyor...
bu forumu 2016'dan beri biliyorum wolftü kanalım vardı bu siteyi falan tanıtıyordum aga be gözüme toz kaçtı. :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Evladını Allah bağışlasın abim.

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ne kadar güzel birşey eski bir dostun yıllar sonra gelip güzel şeyler yazması size karşı bu büyük bir gurur ve muhtemelen kalbi çok iyi birisi allah çocuğunu bağışlasın kral

force
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Eskilerden kim kaldı be reeisim benim :3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...