Üye
Bence bu forumun dağılmamasının en büyük nedenlerinden birisi kimseyi ayırt etmemeleri ve üyelerine karşı sempatik ve yardımcı bir şekilde yaklaşmaları. Bir forumun üyeler ile ilişkisi bence çok önemli bir şey. Ben de çoğu şeyi burada öğrendin diyebilirim yazılım kısmıyla ilgili. Yardımcı olmayı seven bir ekibi var özellikle @uhpep'i arada gidip rahatsız ediyorum, hiç terslediğini görmedim şu zamana kadar. Diğer forumlarda ortam nasıl bilmiyorum ama burada gerçekten elinden geleni yapan bir ekip olduğunu düşünüyorum. Her şeyden önce insanlarla uğraşmak kadar zor bir şey yok bu dünyada açık ve net. Ve bu insanlar bunu en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Yüzlerce belki de binlerce insan gelip gidiyor foruma, hepsi ayrı bir dava. Benim gibi birçok kişi yetkililere öğrenmek için bir şeyler yazsa ki yazıyordur buna eminim, cidden uğraşmak zor. Ben bu foruma geldiğimden beri yazılım anlamında bir şeyler katmaya başladım kendime. Daha önceden başlamak isteyip de başlamamıştım burası bana ilham oldu. Cidden sadece hile için gelen değil de, bir şeylerle uğraşıp başka insanların da dertlerine deva olabilecek kişiler için çok güzel bir yer toplamışlar ve kolay kolay dağılacağını sanmıyorum. Buradan bütün forum yetkililerine teker teker teşekkür ediyorum ve bana sorduğum her soruda sıkılmadan ve terslemeden cevap veren @uhpep'e ayrı teşekkürlerimi iletiyorum. İyi forumlar.Arkadaşlar selam. Ben çok eskilerden Selim Karataş. Aysan soylu nun eski ekibinden. Thefrm'dan. @nader11ndeu ve diğer tüm eski kemik kadroya selam olsun. Biz Thefrm ailesi olarak dağıldık. Aysan'a açılan davalar ekipten ayrılanlar benim askere gitmem, Aysan'ın askere gitmesi, decobray denen adamın forumu idare edememesi vs. birçok etken vardı. Sizlerle ve diğer birkaç forumla takışmalar falan eskiden zevkliydi be.Beni tanıyanlar varsa ne mutlu... @nader11ndeu 'nun injectörlerini az mı kullandık. Demem o ki sizlere helal olsun. Yıllar geçmesine rağmen bu kadro dağılmadı. gidenler gelenler oldu ama forum hala dimdik ayakta. Helal olsun size, biz sizin kadar olamadık. İnşallah böyle devam edersiniz. Hepinizi seviyorum. Ben evlendim 1 çocuğum var bu arada. Aklıma geliyor buranın önceki ismi farklıydı. sonradan değişti ve MemoryHackers oldu. Neyse kardeşlerim kalın sağlıcakla. @nader11ndeu seviliyorsun adamım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?