Adamın her bir cümlesi gülme krizine sokuyo beni yaşa sen reisssNerden biliyon sen kahin misin ?
başka nerden yapacak mkDword Hack'ı o bilgisayardan mı yaptın![]()
Sağdaki Nader11 Soldaki Nader12başka nerden yapacak mk![]()
![]()
hoonds hack ısı bırakıldımı (gm lerın baskılarından bıkmış olabılırsınız bılemıyorum ama duyurudakı konuda meydan okumuşsunuz bırden durmak yenılgı anlamına gelebilir ?)
Varsa sorularınız alayım.
Ver Gazı Ver ver verhoonds hack ısı bırakıldımı (gm lerın baskılarından bıkmış olabılırsınız bılemıyorum ama duyurudakı konuda meydan okumuşsunuz bırden durmak yenılgı anlamına gelebilir ?)
QEWAEQEAQA
ben bedirhan diye biliyodum D:abi senin adın furkan değilmiydi ?
Hiçbir hile bırakılmadı sadece laoderle ilgili ve wolftü ile ilgili planlarımız var bunları gerçekleştirmeden yeni bir hile güncellemeyeceğiz.hoonds hack ısı bırakıldımı (gm lerın baskılarından bıkmış olabılırsınız bılemıyorum ama duyurudakı konuda meydan okumuşsunuz bırden durmak yenılgı anlamına gelebilir ?)
Seviyorum seni <3Hiçbir hile bırakılmadı sadece laoderle ilgili ve wolftü ile ilgili planlarımız var bunları gerçekleştirmeden yeni bir hile güncellemeyeceğiz.
bende seni <3Seviyorum seni <3
nader11 ve nader12abi resimdekiler kim ?
tokatdakı lıselı gençler tübitakın destekledıgı bı proje yapmışlardıabi resimdekiler kim ?