Onaylı Üye
dword ne zaman güncellenecek .D
Kardeş Ben Neyin Havasını Yapim Ban İstiyosan Başka Sana Nitrojenli Ban atarım
abi bizde bağcılara yakınızMerhaba arkadaşlar, bir çok arkadaş yıllardır beni nader11ndeu olarak biliyor fakat ismimi, oturduğum semti bilmediklerinden dolayı sürekli olarak mesaj yağmurlarına tutuyorlar. Müsaadenizle tanışalım ki bende bu tür mesajlar almayayım
İsim Soyisim: Mehmet Akyüz
Yaşadığım Semt: İstanbul / Bağcılar
Lise Terkim
Kendi kirada evim var, iş olarakta garsonluk yapıyorum. Sitede ise yöneticiyim, sizlere yardımcı olmak için buradayım :Varsa sorularınız alayım.
![]()
abi ben seni daha olgun bekliyodumMerhaba arkadaşlar, bir çok arkadaş yıllardır beni nader11ndeu olarak biliyor fakat ismimi, oturduğum semti bilmediklerinden dolayı sürekli olarak mesaj yağmurlarına tutuyorlar. Müsaadenizle tanışalım ki bende bu tür mesajlar almayayım
İsim Soyisim: Mehmet Akyüz
Yaşadığım Semt: İstanbul / Bağcılar
Lise Terkim
Kendi kirada evim var, iş olarakta garsonluk yapıyorum. Sitede ise yöneticiyim, sizlere yardımcı olmak için buradayım :Varsa sorularınız alayım.
![]()
Tamkafadan ismini Wöftüden narakladığınız söyleniyor Mehmet bey bunun hakkında bir bilgi alabilir miyiz?Konu hort arkadaşlar. Mehmet abinizi tanımayan kalmasın !!
Sen yetkili değil miydinizTamkafadan ismini Wöftüden narakladığınız söyleniyor Mehmet bey bunun hakkında bir bilgi alabilir miyiz?