Üye
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
İncore' Alıntı:Çizim GüzelmişÜstelik Zayıf Gösteriyor Naderi
Nader Beğenirmi Acaba
)
Nader11ndeu' Alıntı:Kanka az bişi benzemişte ben çirkinim bu adam ben miyim anlamadım şimdi hangi fotomdan yola çıkarak yaptın bunu![]()
VektorcuAbi' Alıntı:İncore' Alıntı:Çizim GüzelmişÜstelik Zayıf Gösteriyor Naderi
Nader Beğenirmi Acaba
)
Olabildiğince güzel gösterdim![]()
atillaronaldo' Alıntı:VektorcuAbi' Alıntı:İncore' Alıntı:Çizim GüzelmişÜstelik Zayıf Gösteriyor Naderi
Nader Beğenirmi Acaba
)
Olabildiğince güzel gösterdim![]()
VektorcuAbi madem böyle şeyler yapabiliyorsun bende bir tane istiyorum![]()
Nader11ndeu' Alıntı:Kanka az bişi benzemişte ben çirkinim bu adam ben miyim anlamadım şimdi hangi fotomdan yola çıkarak yaptın bunu![]()
Nader11ndeu' Alıntı:Pezevenkler hepside moral vermeye çalışmış biride dememiş yakışıklısın abi ne çirkini diye :S
Olurmu abi hiç öyle şey Senin evrensel yakışıklılığın tüm uzaya tüm gezegenlere vuruyor senin yakışıklılığından yıldızlar metoor taşları uzaydaki ve dünyadaki tüm olaylar senin yakışıklılığından kaynaklanıyor sen yakışıklısın+Adam Değil Adamın kökü dibisin nato pontegon senın yüzünden sefillik çekıyor yakışıklılığından#MorpHeus' Alıntı:Nader11ndeu' Alıntı:Pezevenkler hepside moral vermeye çalışmış biride dememiş yakışıklısın abi ne çirkini diye :S
Aynen fark ettim bende AS:ASdasd.
Abi biz senin yanında Yediğin ekmeğin kırıntıları gibi kalıyoruz :Nader11ndeu' Alıntı:Kanka az bişi benzemişte ben çirkinim bu adam ben miyim anlamadım şimdi hangi fotomdan yola çıkarak yaptın bunu![]()
VektorcuAbi' Alıntı:Beyler belki banlanırımda hepinizde yalakasınız.
Çok seksisin dedim ya abey. .sNader11ndeu' Alıntı:Pezevenkler hepside moral vermeye çalışmış biride dememiş yakışıklısın abi ne çirkini diye :S
Yalakasınız olum hiç tanımaıgınız birine böyle davranmayın. Tabi istserseniz inanmayında iki fotoğraf gördünüz diye böyle yapmanız sacmalık. Adamı tanımadan, sanki mahalle arkadasın.lBAGUVIXl' Alıntı:VektorcuAbi' Alıntı:Beyler belki banlanırımda hepinizde yalakasınız.
Sevmeyelim de taşa mı dönelim?![]()
![]()
Çok seksisin dedim ya abey. .sNader11ndeu' Alıntı:Pezevenkler hepside moral vermeye çalışmış biride dememiş yakışıklısın abi ne çirkini diye :S