Nader11ndeu verdiğin site Ödeme Yapmıyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
@nader11ndeu
2016 da r10 da MHC ad8yla ve bu sitedede yazmıştın link kısaltma sitesini 5Tl cpm si vardı hani (reklam olmasın diye soylemiyorum site ismini)
O sitede 61 Tl çekim taleb ettim ama ne sosyal medyada mesajlara bakıyorlar nede talebi onaylıyorlar. Sözde bu pazarttesi ödeme günü ama yönetici onayı bile yoq.
7gündür çekim taleb etmişim.
Hani şimdi diyeceksin banane olğlum sananda site benim diye ama sen belki tanıyorsundur diye söyliyecektim o sahibine soylesende odememizi yapsa.

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Devlet de Çiftlik Banka kefil olmuştu buyur sonuç kaldı ki sen 2016 yani bundan 3 sene öncesinden bahsediyorsun bence nader görüpde laf etmeden adminlerden biri kilit atsın :Dd

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
hocam yıl 2019 bu nasıl bir Türkçedir ya. Hiçbir şey anlamadım vallahi.

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Ne anlattın anlasaydım cevap verirdim ancak anlatımın biraz sıkıntılı.

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Ne anlattın anlasaydım cevap verirdim ancak anlatımın biraz sıkıntılı.

2016 da R10 da MHC adıyla ve bu sitedede yazmıştın.Link kısaltma sitesini 5Tl cpm si vardı hani ( r1eklam olmasın diye söylemiyorum site ismini)
O sitede 61 Tl çekim talep ettim ama ne sosyal medyada mesajlara bakıyorlar nede talebi onaylıyorlar. Sözde bu pazartesi ödeme günü ama yönetici onayı bile yok.
7 gündür çekim talep etmişim.
Hani şimdi diyeceksin banane oğlum sanada site benim diye ama sen belki tanıyorsundur diye söyliyecektim o sahibine soylesende ödememizi yapsa.

-Bazılarını ben bıle anlamadım ama duzeltebıldıgım kadarı

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
2016 yılında sitenin tanıtımını yaptım evet. 5 ay süreylede kullandık. Daha sonra site satılıp sahip değiştirdi. Daha da kullanmadım. Yani nadere güvendik paramızı vermediler lafı çok saçma. Uzun uzun anlatmak istemiyorum fakat sokakta orta okula giden bir çocuk varsa çek onu kenera bu anlattıklarını anlat suç bende mi söyler sana...

Ayriyetten wp den yeni sahiplerine mesaj attım.

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
2016 yılında sitenin tanıtımını yaptım evet. 5 ay süreylede kullandık. Daha sonra site satılıp sahip değiştirdi. Daha da kullanmadım. Yani nadere güvendik paramızı vermediler lafı çok saçma. Uzun uzun anlatmak istemiyorum fakat sokakta orta okula giden bir çocuk varsa çek onu kenera bu anlattıklarını anlat suç bende mi söyler sana...

Ayriyetten wp den yeni sahiplerine mesaj attım.
Kral Yine Elinden Geleni Yapmış ( Bu arada nasıl anladın ? xd .)

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bahsettiğin site git.tc mi ? bizim ödememizide 1 yıl sonra yaptılar bırak ya 2 kuruş para başka bi taraflarından çıksın.

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Bahsettiğin site git.tc mi ? bizim ödememizide 1 yıl sonra yaptılar bırak ya 2 kuruş para başka bi taraflarından çıksın.
Adamlar bizim 5 ay ödememizi takır takır yaptılar, günü gününe. Problemsiz. Sonra sahipleri değişti, siteye başka sistemler ekledik (düşünebileceğin üzere) sonra da kaldırdık bu kadar basit. Bizim 1 yıl sonra ödememizi yaptılar dediğin miktar 5 TL. Site kapandıktan sonra sahip değiştirdikten sonra adam iyilik olsun diye birikmiş paraları göndermiş. Zaten ödeme limiti 15 tl... Nese konu lock.

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Adamlar bizim 5 ay ödememizi takır takır yaptılar, günü gününe. Problemsiz. Sonra sahipleri değişti, siteye başka sistemler ekledik (düşünebileceğin üzere) sonra da kaldırdık bu kadar basit. Bizim 1 yıl sonra ödememizi yaptılar dediğin miktar 5 TL. Site kapandıktan sonra sahip değiştirdikten sonra adam iyilik olsun diye birikmiş paraları göndermiş. Zaten ödeme limiti 15 tl... Nese konu lock.
5 tlyi 1 yılda atıyosa sen bu adamları savunma boşa.

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
5 tlyi 1 yılda atıyosa sen bu adamları savunma boşa.
"Ödeme limiti 15 TL". Herhangi bir ödeme talebinde bulunmamıştım. Referans üyelerden 5tl birikmiş ve sahip değişince kibarlık olsunlar diye atmışlar. Kimseyi savunduğum yok bu arada. Öğrendiğim kadarıyla site iki kere el değiştirmiş. Biz o tanıtım yazısını 2016 yılında yani 3 sene önce yazdık. Konuyu açan arkadaş boş yapmış, bu kadar basit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...