- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Ne anlattın anlasaydım cevap verirdim ancak anlatımın biraz sıkıntılı.
Kısaca nadere güvendim 61TL kastım ama ödememi yapmiyorlar hayla sadece benim değil birçok kişinin@Redrizonn Eyvallah
Kral Yine Elinden Geleni Yapmış ( Bu arada nasıl anladın ? xd .)2016 yılında sitenin tanıtımını yaptım evet. 5 ay süreylede kullandık. Daha sonra site satılıp sahip değiştirdi. Daha da kullanmadım. Yani nadere güvendik paramızı vermediler lafı çok saçma. Uzun uzun anlatmak istemiyorum fakat sokakta orta okula giden bir çocuk varsa çek onu kenera bu anlattıklarını anlat suç bende mi söyler sana...
Ayriyetten wp den yeni sahiplerine mesaj attım.
Neyi nasıl anladım ?Kral Yine Elinden Geleni Yapmış ( Bu arada nasıl anladın ? xd .)
devlet mi kefil oldu güldürmeDevlet de Çiftlik Banka kefil olmuştu buyur sonuç kaldı ki sen 2016 yani bundan 3 sene öncesinden bahsediyorsun bence nader görüpde laf etmeden adminlerden biri kilit atsınd
Adamlar bizim 5 ay ödememizi takır takır yaptılar, günü gününe. Problemsiz. Sonra sahipleri değişti, siteye başka sistemler ekledik (düşünebileceğin üzere) sonra da kaldırdık bu kadar basit. Bizim 1 yıl sonra ödememizi yaptılar dediğin miktar 5 TL. Site kapandıktan sonra sahip değiştirdikten sonra adam iyilik olsun diye birikmiş paraları göndermiş. Zaten ödeme limiti 15 tl... Nese konu lock.Bahsettiğin site git.tc mi ? bizim ödememizide 1 yıl sonra yaptılar bırak ya 2 kuruş para başka bi taraflarından çıksın.
5 tlyi 1 yılda atıyosa sen bu adamları savunma boşa.Adamlar bizim 5 ay ödememizi takır takır yaptılar, günü gününe. Problemsiz. Sonra sahipleri değişti, siteye başka sistemler ekledik (düşünebileceğin üzere) sonra da kaldırdık bu kadar basit. Bizim 1 yıl sonra ödememizi yaptılar dediğin miktar 5 TL. Site kapandıktan sonra sahip değiştirdikten sonra adam iyilik olsun diye birikmiş paraları göndermiş. Zaten ödeme limiti 15 tl... Nese konu lock.
"Ödeme limiti 15 TL". Herhangi bir ödeme talebinde bulunmamıştım. Referans üyelerden 5tl birikmiş ve sahip değişince kibarlık olsunlar diye atmışlar. Kimseyi savunduğum yok bu arada. Öğrendiğim kadarıyla site iki kere el değiştirmiş. Biz o tanıtım yazısını 2016 yılında yani 3 sene önce yazdık. Konuyu açan arkadaş boş yapmış, bu kadar basit.5 tlyi 1 yılda atıyosa sen bu adamları savunma boşa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?