İnceleme Napoleon: Total War İnceleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
napoleon-total-war-mods.jpg

Napoleon: Total War bir strateji oyunudur ve tarihi bir konuya odaklanır: Napolyon Bonapart'ın Avrupa'daki imparatorluğunu kurma süreci. Oyuncular, Fransız İmparatorluğu'nun kontrolünü ele alarak, 18. yüzyılın sonlarından 19. yüzyılın başlarına kadar Avrupa'da büyük bir savaşın ortasına atılırlar.

Oyun, gerçek tarihsel figürleri ve olayları içerir, bu nedenle oyuncuların gerçek tarihsel olayları ve konuları araştırarak oyunda daha iyi bir performans göstermesi gerekiyor. Stratejik savaş mekanikleri, oyuncuların farklı birimleri ve taktikleri kullanarak büyük savaş alanlarında zafer kazanmasına olanak tanır.

Oyuncular, turnuva modunda yarışabilir ve dünya liderlik tablosunda yer almaya çalışabilir. Ayrıca, özellikle çok oyunculu modda, oyuncuların birlikte çalışması gerekebilir veya birbirleriyle savaşmaları gerekebilir.

Napoleon: Total War, tarihi strateji oyunlarına ilgi duyan oyuncular için oldukça ilginç bir seçenektir. Tarihi figürlerin, olayların ve savaşların yanı sıra zengin stratejik oyun mekanikleri sunar. Oyunun görsel efektleri de oldukça etkileyicidir ve savaş sahneleri gerçekten heyecan vericidir.

Steam İndirimsiz Fiyatı: 88 TL
Steam 23.03.2023'e Kadar Geçerli Fiyatı: 22 TL (%75 İndirim)

Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
napoleon-total-war-mods.jpg

Napoleon: Total War bir strateji oyunudur ve tarihi bir konuya odaklanır: Napolyon Bonapart'ın Avrupa'daki imparatorluğunu kurma süreci. Oyuncular, Fransız İmparatorluğu'nun kontrolünü ele alarak, 18. yüzyılın sonlarından 19. yüzyılın başlarına kadar Avrupa'da büyük bir savaşın ortasına atılırlar.

Oyun, gerçek tarihsel figürleri ve olayları içerir, bu nedenle oyuncuların gerçek tarihsel olayları ve konuları araştırarak oyunda daha iyi bir performans göstermesi gerekiyor. Stratejik savaş mekanikleri, oyuncuların farklı birimleri ve taktikleri kullanarak büyük savaş alanlarında zafer kazanmasına olanak tanır.

Oyuncular, turnuva modunda yarışabilir ve dünya liderlik tablosunda yer almaya çalışabilir. Ayrıca, özellikle çok oyunculu modda, oyuncuların birlikte çalışması gerekebilir veya birbirleriyle savaşmaları gerekebilir.

Napoleon: Total War, tarihi strateji oyunlarına ilgi duyan oyuncular için oldukça ilginç bir seçenektir. Tarihi figürlerin, olayların ve savaşların yanı sıra zengin stratejik oyun mekanikleri sunar. Oyunun görsel efektleri de oldukça etkileyicidir ve savaş sahneleri gerçekten heyecan vericidir.

Steam İndirimsiz Fiyatı: 88 TL
Steam 23.03.2023'e Kadar Geçerli Fiyatı: 22 TL (%75 İndirim)

böyle oyunlar beni çok sarıyor indirimide iyiymiş

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Tarihi oyunlar benim çok ilgimi çekiyor almayı düşünüyorum senin konunu görünce daha da bilgilendim teşekkürler

Doğrular tektir değişmez siber şube siker affetmez
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
M&B benziyor güzel bir oyun zevkli olur oynaması

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
oyunu nerden alabiliriz siteolarak
Post automatically merged:

bi denemek lazım

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bu tür oyunları sewmem ama sırf indirimde diye alıcam ya offf.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
tarihi oyunlar çok ilgimi çekmiyor ama ilgisini çekenler için güzel olmuş

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Total War serisi beni en fazla pc başında tutan oyunlar... Sadece Napoleon değil diğer serilerini de kesinlikle oynamalısınız.

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Mount and blade Mini gibi bi oyun aslında ama güzel oyun seveni tam seviyor.

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Çok oyunculu modun eğlenceli olacağını düşünüyorum. Diğer oyuncularla birlikte Avrupa'yı fethetmek harika bir deneyim olabilir.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bu tür sim oyunlara bayılıyorum. Çok eğlenceli bence. Grafikleride güzelmiş oyunun.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
grafikleri güzel olmuş indirimdeyken bakarım

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Çok benlik bir oyun değil ancak indirimli fiyatı uygunmuş, alınabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...