İnceleme NARAKA: BLADEPOINT İnceleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
maxresdefault.jpg

:yazı:
NARAKA: BLADEPOINT, Çin mitolojisi temelli bir Battle Royale oyunudur. Oyunda 60 oyuncu, farklı yeteneklere sahip 7 kahramandan birini seçerek, harika grafiklere ve akıcı savaş mekaniklerine sahip bir adada hayatta kalmaya çalışır. Oyunda iki farklı oyun modu vardır: Takım Savaşı ve Tek Kişilik Savaş.

Oyunu oynamak için öncelikle kahramanınızı seçmeniz gerekir. Her kahramanın kendine özgü bir pasif yeteneği ve iki aktif yeteneği vardır. Pasif yetenekler, kahramanınızın savaşta avantaj sağlayan özellikleridir. Örneğin, Viper Ning pasif olarak zehirli saldırılar yapabilir, Matari pasif olarak düşmanlarının kanını izleyebilir2. Aktif yetenekler ise, belirli bir süre veya şarj ile kullanılabilen güçlü hareketlerdir. Örneğin, Tarka Ji aktif olarak ateş topları fırlatabilir, Kurumi aktif olarak kendini iyileştirebilir.

Oyunda kullanabileceğiniz çeşitli silahlar da vardır. Bunlar arasında kılıçlar, baltalar, yaylar, mızraklar ve silahlar bulunur. Her silahın farklı bir hasar, menzil ve hız değeri vardır. Ayrıca her silahın da özel bir yeteneği vardır. Örneğin, Kılıç ile düşmanınızı havaya fırlatabilir, Büyük Kılıç ile güçlü bir darbe indirebilirsiniz. Silahları yere düşen veya sandıklardan çıkan ekipmanlarla geliştirebilirsiniz.

Oyunda savaşmak için sadece silahlar yeterli değildir. Aynı zamanda çevrenizi de kullanmanız gerekir. Oyunda bulunan Grappling Hook adlı kanca ile binalara veya ağaçlara tırmanabilir, hızlıca hareket edebilir veya kaçabilirsiniz. Ayrıca oyunda bulunan Soul Jade adlı taşlarla da kahramanınızın yeteneklerini güçlendirebilirsiniz. Bu taşları yere düşen veya sandıklardan çıkan ekipmanlarla değiştirebilirsiniz.

Oyunun amacı hayatta kalan son kişi veya takım olmaktır. Bunun için hem savaş becerilerinizi hem de stratejinizi kullanmanız gerekir. Oyunda bulunan Dark Tide adlı sis alanı zamanla daralır ve içinde kalan oyunculara hasar verir. Bu yüzden sis alanından uzak durmalı ve haritadaki güvenli bölgeye ulaşmalısınız.

Sistem Gereksinimleri:

Minimum:
  • İşletim Sistemi: Windows 7 64 bit
  • İşlemci: Intel Core i5-2500K veya AMD FX-8120
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti veya AMD Radeon RX 560
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
Önerilen:
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
  • İşlemci: Intel Core i7-8700K veya AMD Ryzen 7 3800X
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER veya AMD Radeon RX 5700 XT
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 30 GB kullanılabilir alan

Steam Fiyatı: 129,99 TL
:resim:
naraka-bladepoint-TEST.jpg

LhWpFWqgj8hxVYfyJp2Cyk.png

Naraka-Bladepoint-The-Bloodbath.jpg

:video:

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
İnceleme için eline sağlık. Oyun çok hızlı popüler olur sonra aynı hızda düşüş yaşaması çok garip gelmişti. bana göre halen oynanabilirliği var.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bu oyun hem oynanış açısından hem grafik açısından çok güzel birkaç kez oynama fırsatım oldu gerçekten beğendim oynamayan varsa eğer bir şans verip değerlendirmesini tavsiye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bunun yerine bloodhunt oynarım daha iyi aksiyonu uçması kaçması bol en azından. Bunda uzak doğu havası boğuyor insanı..

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
emeğine sağlık alacağım

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
baya güzel oyuna benzıyo denemek ıstıroyum ama pcme guvenmıyorum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
eğer fazla pahalı omazsa (500-600) gibi alınabilir bir oyun

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
xbox game pass ile oynama fırsatım olmustu gerçekten çeşitli silahlarıyla harika bir oyun

Burakworld
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Elmas 1 e kadar oynadım çinliler çok iyi oynuyor daha fazla yükselemiyorum mükemmel grafiklere ve oynanışa sahip bir oyun oynamak isteyenler ekleyebilir.ç

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Emeğine sağlık knk çok güzel olmuş

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
oyun guzel aslında aama fps dusuk ve drop gırıyor diye sildim

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Vallahi 500 Metreden kafadan HS yiyip her şeyin boşa gittiği Battle royallerden bıktıysanız alınır. Ama Çinlilere dikkat et vatan savunur gibi oynuyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...