Onaylı Üye
Kozu 3 tane olacak şekilde koyuyorum 3 ayrı köşeye yanmasın diye yanmaz da var çelik nartas ekstra hem folyo ekstra yanmaz koyup denerim akşam sanmıyorum amaközünü fazla koyup tütünü yakmış olabilirsin dsotum
Tutunu yansaydi yanık tadı gelmesi lazımdı yanık tadı gelmiyorközünü fazla koyup tütünü yakmış olabilirsin dsotum
Bilgi için teşekkür ederim folyo artı yanmaz kullansam daha sağlıklı olur mu akşam işten çıkınca birde öyle deneyeceğimkardeşim tütünden dolayı + olarak tütünü fazla sıkıştırmayacaksın fazla sıkıştırırsan tütün yanmaz nargilenin açılmasıda uzun sürer açık tütün alma kapalılardanda bandrollu adalya alıcaksın su seviyen borunun aşağı yukarı serçe parmağı kalınlığında üstte durucak hızlı çekim değil min 10 15sn aralıklarla çekim yapmalısın köz olayı %100 hindistan cevizi olucak her zaman şuan piyasadaki en iyi közler one nation ve mr edsnin kömürleri extra folyoyu sonuna kadar geriyorsun delikleride max üstünde 15 delik olucak şekilde dıştan içe olarak deliceksin extra toprak lüleler tat için fazla uygun değil çok tat almak istiyorsun 5 delikli porselen lüle uzun içim istiyorsan tek delikli porselen lüle alacaksın fazla deliklilerde her zaman daha çok tat gelir ama tütünün kalitesi önemli 5 delikli lülen varsa tütün şerbetini akmayacak şekilde peçeteye sarıp al
Kömür iyi %100 Hindistan cevizi kömürü araştırma yoluyla almıştım ekstra kömür de kullandım bendeki sorun duman iyi olmasına rağmen aroma yok tadı yok normal duman.kömürde bozabiliyor tadını biz hızlı yanan kömür aldık tat bırakmadı
Her şey sıfır aldımtoprak lülenin önce esansı çekmesi lazım takımın o tütünle içmen lazım tadın oturması lazım sıfırsa her şey ya da tütünü değiş
Şimdi tütünü değiştim badrolu şekilde adelya aldım bakalım yine 0 tat şeklinde mi devam edicemtoprak lülenin önce esansı çekmesi lazım takımın o tütünle içmen lazım tadın oturması lazım sıfırsa her şey ya da tütünü değiş
3 Tane küp kömür kullandım İlk 3 dk bekledim kendine gelsin diye sonra 15 sn normal nefes alır gibi çekimleri gerçekleştirdim ilk çekişte dumanım oldukca iyiydi ve yoğunluğu vardı ama nargile tadını hiçbir şekilde alamıyorum bugun yine denedim 2 kere yaktık ekstradan ama tat yok nasıl oluyor bende anlamadımköz mü fazlaydı veya cok ard arda mı cektiniz nargileyi
Nargileci arkadaşımın vakti olsa bakacak onunda vakti olmuyorBu senin tecrübe edeceğin bir konu hazır arkadaşında nargileci gidip ondan tavsiye alman daha doğru olur.
Kamu Spotu: Tütün ürünleri tüketmek sağlığa zararlıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?