Nargile tat sorunu ! Nargileci arkadaşları konuma bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Yeni nargile aldım eve, kafe tipi döküm nargile;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
cevizi kabuğundan köz; kafeden arkadaşımdan üzümlü tütün aldım. Dumanda ve fokurdamada bir sıkıntı yok ancak üzüm tadı gelmiyor. ama tütünü a Sıkıştırmadım ve gayet yayarak koydum tütünü, gittiğim kafede kendim bile hazırladım nargile. Folyo yerine şu demir borulu olanlardan kullanıyorum böylece daha uzun gidiyor diyorlar. Eksta folyo çekip yanmaz koyarak da denedim veya tütünü az mı koydum ? Lülenin içine baktım tütünler yanmıştı genelde. Başından beri tadı gelmiyor zaten. Ama
tadı almıyorum bir tadı yok gibi üzümle alakası yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar (Duman fazlasıyla var ve beyaz yoğun) (Esktra hava almıyor bir yerden testini yaptım.)

Nargile: Babil 34 model

Lüle: toprak lüle

Kömür:

Marpuç: Silikon marpuç

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
közünü fazla koyup tütünü yakmış olabilirsin dsotum

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
su seviyeside önemli folyon belki çok kalındır tütünü tam etki ettirmiyodur vs vs

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka şu olayı bi ben beceremiyorum heralde içerken 1 çekişten sonra boğuluyorum

æ
Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
kardeşim tütünden dolayı + olarak tütünü fazla sıkıştırmayacaksın fazla sıkıştırırsan tütün yanmaz nargilenin açılmasıda uzun sürer açık tütün alma kapalılardanda bandrollu adalya alıcaksın su seviyen borunun aşağı yukarı serçe parmağı kalınlığında üstte durucak hızlı çekim değil min 10 15sn aralıklarla çekim yapmalısın köz olayı %100 hindistan cevizi olucak her zaman şuan piyasadaki en iyi közler one nation ve mr edsnin kömürleri extra folyoyu sonuna kadar geriyorsun delikleride max üstünde 15 delik olucak şekilde dıştan içe olarak deliceksin extra toprak lüleler tat için fazla uygun değil çok tat almak istiyorsun 5 delikli porselen lüle uzun içim istiyorsan tek delikli porselen lüle alacaksın fazla deliklilerde her zaman daha çok tat gelir ama tütünün kalitesi önemli 5 delikli lülen varsa tütün şerbetini akmayacak şekilde peçeteye sarıp al

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kömürde bozabiliyor tadını biz hızlı yanan kömür aldık tat bırakmadı

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kardeşim tütünden dolayı + olarak tütünü fazla sıkıştırmayacaksın fazla sıkıştırırsan tütün yanmaz nargilenin açılmasıda uzun sürer açık tütün alma kapalılardanda bandrollu adalya alıcaksın su seviyen borunun aşağı yukarı serçe parmağı kalınlığında üstte durucak hızlı çekim değil min 10 15sn aralıklarla çekim yapmalısın köz olayı %100 hindistan cevizi olucak her zaman şuan piyasadaki en iyi közler one nation ve mr edsnin kömürleri extra folyoyu sonuna kadar geriyorsun delikleride max üstünde 15 delik olucak şekilde dıştan içe olarak deliceksin extra toprak lüleler tat için fazla uygun değil çok tat almak istiyorsun 5 delikli porselen lüle uzun içim istiyorsan tek delikli porselen lüle alacaksın fazla deliklilerde her zaman daha çok tat gelir ama tütünün kalitesi önemli 5 delikli lülen varsa tütün şerbetini akmayacak şekilde peçeteye sarıp al
Bilgi için teşekkür ederim folyo artı yanmaz kullansam daha sağlıklı olur mu akşam işten çıkınca birde öyle deneyeceğim

kömürde bozabiliyor tadını biz hızlı yanan kömür aldık tat bırakmadı
Kömür iyi %100 Hindistan cevizi kömürü araştırma yoluyla almıştım ekstra kömür de kullandım bendeki sorun duman iyi olmasına rağmen aroma yok tadı yok normal duman.

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
toprak lülenin önce esansı çekmesi lazım takımın o tütünle içmen lazım tadın oturması lazım sıfırsa her şey ya da tütünü değiş

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
köz mü fazlaydı veya cok ard arda mı cektiniz nargileyi

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
köz mü fazlaydı veya cok ard arda mı cektiniz nargileyi
3 Tane küp kömür kullandım İlk 3 dk bekledim kendine gelsin diye sonra 15 sn normal nefes alır gibi çekimleri gerçekleştirdim ilk çekişte dumanım oldukca iyiydi ve yoğunluğu vardı ama nargile tadını hiçbir şekilde alamıyorum bugun yine denedim 2 kere yaktık ekstradan ama tat yok nasıl oluyor bende anlamadım

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bu senin tecrübe edeceğin bir konu hazır arkadaşında nargileci gidip ondan tavsiye alman daha doğru olur.

Kamu Spotu: Tütün ürünleri tüketmek sağlığa zararlıdır.

Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
knk bence çok boğar o seni haberin olsun

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bu senin tecrübe edeceğin bir konu hazır arkadaşında nargileci gidip ondan tavsiye alman daha doğru olur.

Kamu Spotu: Tütün ürünleri tüketmek sağlığa zararlıdır.
Nargileci arkadaşımın vakti olsa bakacak onunda vakti olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...