Deity is always here
Seçkin Üye
Beyler merhaba forum içinde 4 5 kişiden gelen istekler üzerine Naruto online hilesi istediniz bende araştırıp buldum testini yaptım gayet iyi bir şekilde çalışıyor ban riskini bilmiyorum çünkü tanıdığım bildiğim bir oyun değil dikkat etmekte fayda var hemen anlatıma geçelim.

Videonun kalitesi biraz düşük olmuş kusura bakmayın.

1- İlk önce Cheat enginenin 6.5.1 sürümünü indirmeniz gerekiyor hemen alta linkini bırakıyorum kurulumunu yapınız.
2- Kurulumu yaptıktan sonra Naruto online oyununun oyuncularına sunduğu oyunu oynamak için bir clienti var onu indiriyorsunuz ve kurulumunu yapıyorsunuz eğer yüklüyse clienti çalıştırıp hesabımıza giriyoruz (kendi sitesinden indirebilirsiniz aşağıda onun da linkini veriyorum)
Oyunumuzu alta alıyoruz ve bu dosyayı indiriyoruz.
Bu dosyayı indirdikten sonra zip dosyasından çıkarıyoruz ve masaüstüne atıyoruz.
NarutoOnline isimli scriptimizi açıyoruz.
gelen uyarıya tamam diyoruz ve
Sol üste bulunan küçük bilgisayar simgesine tıklayıp
En altta olan naruto exeyi seçmeniz gerekiyor seçtikten sonra open diyoruz.
Yes diyip devam ediyoruz
Sol altta bulunan "teleport hackin" solunda bulunan küçük kareye tik atıyoruz ve 3 4 saniye bekliyoruz ve hilemiz aktiftir.
Herhangi bir sorunla karşılaşanlar yorumlarda belirtirse yardımcı olurum iyi forumlar.
Virüs total :
Videonun kalitesi biraz düşük olmuş kusura bakmayın.
1- İlk önce Cheat enginenin 6.5.1 sürümünü indirmeniz gerekiyor hemen alta linkini bırakıyorum kurulumunu yapınız.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
2- Kurulumu yaptıktan sonra Naruto online oyununun oyuncularına sunduğu oyunu oynamak için bir clienti var onu indiriyorsunuz ve kurulumunu yapıyorsunuz eğer yüklüyse clienti çalıştırıp hesabımıza giriyoruz (kendi sitesinden indirebilirsiniz aşağıda onun da linkini veriyorum)
Giriş Yap
Oyunumuzu alta alıyoruz ve bu dosyayı indiriyoruz.
Giriş Yap
Bu dosyayı indirdikten sonra zip dosyasından çıkarıyoruz ve masaüstüne atıyoruz.
NarutoOnline isimli scriptimizi açıyoruz.
gelen uyarıya tamam diyoruz ve
Sol üste bulunan küçük bilgisayar simgesine tıklayıp
En altta olan naruto exeyi seçmeniz gerekiyor seçtikten sonra open diyoruz.
Yes diyip devam ediyoruz
Sol altta bulunan "teleport hackin" solunda bulunan küçük kareye tik atıyoruz ve 3 4 saniye bekliyoruz ve hilemiz aktiftir.
Herhangi bir sorunla karşılaşanlar yorumlarda belirtirse yardımcı olurum iyi forumlar.
Virüs total :
Giriş Yap
Ekli dosyalar
Son düzenleme: