Naruto Uzumakinin Hayatı *spoiler..*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
тoвι
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Naruto Adli Karakter Kendi Serisinde Sasukeye Rakip Sakuraya Vurulmustur Ehehe Tabi Bu Sonradan Baska Bir Duruma Dusuyor Narutonun Ailesi Dogumuyla Aynı Gun Olmus Kendisi Ashura Nın Şimdiki Reaksiyonudur Kendisi Onceden Kuramanın Suan Butun Jinchurikilerin Chakrasina Sahiptir .

Buna Nasıl Sahip Oldu?

Naruto ve Sasuke Madara İle Savasırken Tam Olecekleri Vakit Rikodou Sennin Onlar İle İletisim Kurup Derki : Siz Benim Ogullarimin Reaksiyosunuz blah blah blah Size su gucleri Veriyorum Diyor Aha Sasukeye Ultra Lukus 4 Odali Bir Rinnegan Veriyor Narutoya 9 Adet Jinchurikinin Gucunu Vermektedir.

Narutonun Asıl Hikayesi.

Yondaime/Konohanın Sarı Şimşeği Babasi Minato Namikaze Annesi Kushina Uzumaki İdir Tabi Oda Kuramanın Onceki Jinchuriki sidir Ondan Oncede Mito Uzumaki İdir Naruto Nun Dogum Gunu 10 Ekim İdir
Naruto Gençlikte Arkadaslari nin dilinde Şapşal,Aptal,Sinir Bozucu Diye Geziniyordu Suan da HOKAGE SAMA Ah Bu Arada Soylemeyi Unutmusum Naruto Nun Cocuklugunda tek istegi Kendini Kabul Ettirip Hokage
Olmak di Fakat İcin Deki 9 Kuyruklu Tilki Yuzunden Dislanmaktadir Ama En Sonunda Kabul Edildi Ve Hokage Oluyor İtachiler Falan Derken 1.Seriyi Bitirip 2. Yani N.Shippuden e Geçiyoruz Zaten Butun Olay Orda :D
Sasukenin Koye İhanetinden Sonra Onu Kurtarmaya Sakuraya Söz Vermistir Ve Bundan Sonra Jiraiya (ero-sennin) tarafından egitime alınır tabii 3 yıllık egitimden sonra buyuk bir sekilde shipudden e geçiyor
Bu arada narutonun isminide sensei i jiraiya koymustur

Azıcık Da Diger Karakterlerden Konusmaya Ne Dersiniz? (bunlari ilk seriye gore yapiyorum !)+(shino mi no falan fistan eklemedim naruto sasuke sakura kakashi falan var yegane.)

1 - Uzumaki Naruto
Yaşı - 12
Dogum Gunu - 10 Ekim
Adının Anlamı - Ramende Bulunan Bir Şeyin Adı Ustunde Hipnoz işareti Var.
Hakkında - İcindeki 9 Kuyruklu Tilkiyle Bile Arkadas Olmus Konohanın Uzumaki Narutosu

2 Numara - Uchiha Sasuke
Yaşı - 13
Doğum Günü - 23 Temmuz
Adının Anlamı - Sandaimenin Babasinin Adı
Hakkında - Naruto'nun en büyük rakibi ve En iyi arkadaşı / Uchiha klanın tek üyesi ( borutodaki kızını saymazsak.)

Sakura Haruno
Yaşı - 12
Dogum Gunu - 28 Mart
Adının Anlamı - Bir Agaca Verilen İsim Nette Bulursunuz Sakura Agacı Diye.
Hakkında : Takım 7nin En Gereksiz Üyesidir Fakat Bayan olmasada olmaz demiş Maşaşhi Kishimoto Abimiz

Ve Favorim (kakashiye ozel konu atacagım).
Kopyacı Ninja Kakashi
Yaşı - 26
Dogum Gunu - 15 Eylul
Adının Anlamı : Su Tarlalarda Kullanılan Şey Vardı Ya İsmini Unuttum :D
Hakkında : Kendisinin Geçmişi Hakkında Pek Bilgi Yok Simdilik Bu Seride Soyle : Varsa Takım Calısması Ben Orda Yoksa Orada Ben Uzay Boslugunda denmistir.

Jiraiya (ero-sennin)
Yaşı : 50 Veya Ustu
Dogum Gunu : 11 Kasım
Adının Anlamını - Bilmiyorum Ama Su Var Sannin Diyebiliriz
Hakkında - Hiruzen Tarafından Egitilen 3 Sannin den Biri (orochimaru,tsunade).

Son düzenleme:
Cooldoge
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Abi daldırdım okudum hayalim vardı birgün bitircektim şimdi spooiler doldum :D

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
spoiler tagı ile yazarsan güzel olur bence spoiler yazısına tıklamadan görülemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...