Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değer ama filler bölümleri izlemeni önermiyorum çok sıkıcılar. Ana hikayeyi izlersen daha çok zevk alırsın. Ayrıca naruto uzun bir anime naruto yerine ortalama 5 anime bitirebilirsin ama izlemeye başlarsan da kopamıyosun bir yerde. Ben hala kopamıyorum arada eski bölümleri açıp izliyorum. Önce Naruto izle sonra Naruto shippuden izle o bitince filmleri izle 7 tane filmi var zaten. Boruto izlemeni önermiyorum çok saçma ve boruto odaklı bir anime olduğu için narutoyu çok arka planda bırakıyolar hani naruto için izlenebilir fakat eski tat yok ve her şey çok futuristik aşırı sıkıcı olmuş bence. Borutonun tek güzel tarafı görüntü ve efekt kalitesi o da yeni çıktığı için zaten.
Naruto, oldukça yetenekli bir senaristin hayal gücünü ilginç bir şekilde değerlendirme şekli. "bir anime bu kadar mı iyi planmış olur" dedirten, her bölüm insanı daha bir şaşırtan ve kendine bağlayan, japonyayla beraber takip ettiğim, bakasan ve en son dönemde shin-otaku nun tokyo tv deki yayınından 2-3 gün sonra altyazılı hale getirdiği fantastik dünya. İzlemeye değer ama filler bölümleri sıkıcıydı.