Paylaştım, yazımın altındaLink paylaşır mısın? teşekkür ederim
Link mesajdaymış özür dilerimLink paylaşır mısın? teşekkür ederim
Vallahi yıldık ya. Neymiş bu 2020sonraki gün başımıza ne gelicek tahmin edemiyoruz abi artık ya
Yıllardır inkar ettikleri görüntüleri bu defa kendileri paylaştı arkadaşlar. Sizce amaçları ne?!
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Olabilir dostum, mantıksız gelmedihocam bu gün starlink adı verilen 40 uydu (!) gaziantep semalarından geçti spacexin bu konuyla bir bağlantısı olduğunu düşünüyorum.
aynen banada öyle geliyo önce milleti yemliyorlar sonra şu oluyo bu oluyo diye ortalığı karıştırıyolarSahte uzaylı saldırısı yapacaklar onun temelini oluşturuyorlar
yav daha ne olacak bi o kaldısıkıntı buyuk bi yandan corona virus bi yandan uzaylılar kıyamet kopacak rez alın
NASA da bu konularda bilgiye sahip bi kurum ondandırAbartılacak bir şey yok, tanımlanamayan cisim, uzaylıyla hiç ilgisi yok. NASA ne alaka merak ediyorum birde?
Meteor çarpmadı çok şüküraynen banada öyle geliyo önce milleti yemliyorlar sonra şu oluyo bu oluyo diye ortalığı karıştırıyolar
Post automatically merged:
yav daha ne olacak bi o kaldı
NASA ile bir bağı yok bunun, tamamen Pentagon'a ait.NASA da bu konularda bilgiye sahip bi kurum ondandır
Meteor çarpmadı çok şükür![]()
oda yolda diyorlardı en son gellemedimi ya o dahaNASA da bu konularda bilgiye sahip bi kurum ondandır
Meteor çarpmadı çok şükür![]()