Ya bisiklet mevzusu çok iyiydi mahallede herkes de olamazdışimdiki çocuklar sanal ortamda arkadaşlık kuruyor biz mahalle aralarında top oynayarak - erik çalarakkimin bisikleti varsa ona sırayla binerek vs. arkadaşlıklar kurardık
Benim atarilerim vardı ama ps yoktu ps si olan çocukla arkadaş olmak çok iyiydi yaEvlerin arka otoparklarında top oynayarak, bisiklet paylaşarak, kim iyi kaleciyse herkes onunla arkadaştı. Yorulunca evde buluşup winning eleven oynardık dönüşümlü tekken 3ler fifa 98'ler ^^
Tabi ya... Ama şimdi sanal arkadaşlık diye hayıflanmaya gerek yok çok yakın bir arkadaş grubum var oyun oynarken tanıştık ve şu anda birbirinin arkasını en çok kollayan hayatının her noktasında yardımcı olmak için koşturan insanlarız ve çocukluk anılarımız da benzer. Yaşla ve jenerasyonla alakası var bence, 40 yaşındakı biri de şu anda başka bir 40 yaşındaki kişi ile teknoloji aracılığıyla tanışıp arkadaş olabilir bunda hiçbir olumsuzluk ben görmüyorum. Ha tabi o anıları gerçekten yaşadığımız arkadaşlarımızla aramızdakiler çok farklıBenim atarilerim vardı ama ps yoktu ps si olan çocukla arkadaş olmak çok iyiydi yasıra falan beklerdik veya paramız olunca internet cafelere giderdik 50 kuruşa 1 saat nice
Derken ? Konuyu okudun muBir gruba gir boş boş otur elbet konuşturmaya çalışan oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?