Nasıl Bir Site Açmalıyım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
Beyler Bir Site Açmak İstiyorum Fakat İçeriğinde İllegal Birşey Olmadan Nasıl Bir Site Açıp Kazanç Sağlıyabilirim Ben Açamadım Bari Sen Aç Deyip Fikir Verebilirsiniz :)

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Bak kardeşim site açacağım diyorsun ya ilk önce bu sitenin bir konusu olmalı örneğin hile paylaşımları sitesi yapacaksan bu hilelerin nasıl çalıştığı hakkında video çekeceksin youtube atacaksın o hileyide sitene indirme linki ekleyeceksin sitene bir kaç reklamlar ekleyeceksin kazanç sağlamak için hatta indirme linklerini link kısaltma servislerinden yararlanarak ordanda kazanç sağlayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
illegal olmayan bir yolla para kazanman zor, buradan kastım ifşa tarzı şeylerle ya da hijacked (cracked) software ile kazanılıyor internette para genel olarak.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlarında dediği gibi Bloggerden yararlan şimdi alan adı satın alırsan onun maliyeti olsun kodlaması olsun zahmetli olur
y

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Blogger var istersen bence reytingleri paylaşan bir blog kur çok ilgi görüyor.Kazanç içinse adsene veya chitika , link koyarken link . tl kullanarak kazanç sağlaayabilirsin .

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Grafik tasarım konusunda iyiydin aslında sen yani o yaptığın örnek çalışmalara bakılır ise, sıfırdan bir grafik,tasarım sitesi açarak ya yeni başlamak isteyenlere yol gösterici bir topluluk oluşturur yada firmalara veya özel bireylere ücretli bir şekilde tasarım siparişi alabilirsin. Şu aralar rağbet görüyor özellikle örneğin çalıştığım yerde biz firmanın logosunu böyle tasarım işleriyle uğraşan birt topluluk sitesine yaptırmıştık. Şuanda senin konumuna göre en iyisi bu olur diye düşünüyorum.

Üye
8 HİZMET YILI
HİLE SİTESİ ALICAKSAN HOSTİNG ALMALISIN BENCE GO DAADY WİX GIBI SITELERDEN YARDIM ALABILIRSIN KLASIK SITE YAPCAKSAN.

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
SIFIR BIRI YAYINLAYA BILIRSIN HILE SITESI ACICAKSAN HOSTİNG AC BENCE KLASIK KURUCAKSAN WİX GO DADDY GIBI SITELEREN YARARLANABILIRSIN

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
hile sitesi açıp kazanabilirmisin artık sanmıyorum mümkün olduğunu 2-3 sene önce olsa olabilirdi. film,***** dersen warez girer en iyisi şuan youtube gibi gözüküyor ^^ locked.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...