Nasıl bitcoin kasılıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
selam arkadaşlar, merakımdan soruyorum bitcoin nasıl nerden alınıyor ? veya kasılıyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
btc türk gibi sitelerden alabilirsin kasmak için güçlü ekran kartlarına ihtiyacın var var kendi bilgisayarınlakasma gibi bir fikrin varsa btc cüzdan kodun ile kasılıyor fakat bilgisayarını heba etmekten başka hiçbir işe yaramaz 1 bilgisayar ile

COMEBACK
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sitelerden satın alip satabilirsin veya ekran kartına ihtiyacın var ve bazi programlardan kasılabiliyor :).

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Kasma işlemi çok zahmetli en az 3 yıl kâr elde etmeyi verdiklerin ve total tüketim ile giderlerin açısından kar elde etmeyi unut hele de günümüz vergileri ve kurları ile bu süre 5-6 yıla çıkıyor ben en son 2 yıl önce araştırmıştım.. sırf bunun kasılması için ayarlı özel chipseti bulunan ekran kartları anakartları ve işlemciler üretiliyor bunlara has güç kaynağı kısaca kasmak için gereken özel bir sistem toplanması lazım hem maaliyeti yüksek hem de getirisi az eğer 100-200 bin lira gibi bir bütçe ile giriş yapmıyorsan kendin kasamazsın gelelim satın alımına reklam yapmak istemiyorum fakat google'a girdiğinde Bitcoin Satın al yazdığın saniye reklamlar hariç en az 10 farklı site gelir oradan alabilirsin bitcoin son zamanlarda düşüşte şöyle 2-3 bin lira gömsen yeni yıla 4 ay var o 4 ayda eminim fazlasıyla değerlenecektir 15-20 bin olarak alabilirsin tabi bu en iyimser bakış açılarından biri , elinde patlayabilir borsası batabilir , değer kazanmayıp kendini sabitleyebilir vs. çok şeyi var bunları da yine google'dan araştırırsan sırf bitcoin için açılmış en az binlerce siteye yine ulaşırsın
Araştırma yapın biraz..

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Birçok bankada geçerli kur olarak geçiyor artık. Bitcoin dışında diğer kripto paralarada bakabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
with the proper knowledge and equipment youll have alot of money :)

Adaletten Bahsetmeyin Bana Hani Nerde Adalet
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
dostum sağlam bi ekran kartın olması lazım yani durumun varsa al derim.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Bu arada altcoin satın almak btc satın almaktan daha kârlıdır

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bitcoin miner ile para kazanılıyor ne kadar fazla açık tutarsan o kadar para kazaniyorsun

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
güçlü bir ekran kartı lazım onu yapman için fakat sabahtan akşama kadar pc açık tutucaksın ve elektrik çok yüksek gelicek açıkcası akı bokunu karşılamıyor :)

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
sağlam bir ekran kartı olmadıgı sürece adam gibi btc kasamazsın

Süper Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Bence hiç kasma gibi bi hareket yapma btc düştüğü an satın al yükselince satarsın

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
önceliğin çok saglam bı ekran kartı mafetme kendinide sonra

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ekran kartıyla kasılıyo ama çok fazla elektrik yiyor ama tam olarak nasıl kasılıyo bilmiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Bence Hiç Bu İşe Girmeni Tavsiye Etmem(BENCE) Çünkü Fatura 50 Tl Artıyor Pc Çöpe Gidiyor Ve Sağlam Bir Pc Lazım.

Üye
5 HİZMET YILI
bitcoin ülkemizde kullanılan bir para birimi mi çünkü fazlasıyla olsa bile ne yapılır biraz uzağım bu konulara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...