Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
btc türk gibi sitelerden alabilirsin kasmak için güçlü ekran kartlarına ihtiyacın var var kendi bilgisayarınlakasma gibi bir fikrin varsa btc cüzdan kodun ile kasılıyor fakat bilgisayarını heba etmekten başka hiçbir işe yaramaz 1 bilgisayar ile
Kasma işlemi çok zahmetli en az 3 yıl kâr elde etmeyi verdiklerin ve total tüketim ile giderlerin açısından kar elde etmeyi unut hele de günümüz vergileri ve kurları ile bu süre 5-6 yıla çıkıyor ben en son 2 yıl önce araştırmıştım.. sırf bunun kasılması için ayarlı özel chipseti bulunan ekran kartları anakartları ve işlemciler üretiliyor bunlara has güç kaynağı kısaca kasmak için gereken özel bir sistem toplanması lazım hem maaliyeti yüksek hem de getirisi az eğer 100-200 bin lira gibi bir bütçe ile giriş yapmıyorsan kendin kasamazsın gelelim satın alımına reklam yapmak istemiyorum fakat google'a girdiğinde Bitcoin Satın al yazdığın saniye reklamlar hariç en az 10 farklı site gelir oradan alabilirsin bitcoin son zamanlarda düşüşte şöyle 2-3 bin lira gömsen yeni yıla 4 ay var o 4 ayda eminim fazlasıyla değerlenecektir 15-20 bin olarak alabilirsin tabi bu en iyimser bakış açılarından biri , elinde patlayabilir borsası batabilir , değer kazanmayıp kendini sabitleyebilir vs. çok şeyi var bunları da yine google'dan araştırırsan sırf bitcoin için açılmış en az binlerce siteye yine ulaşırsın
Araştırma yapın biraz..
güçlü bir ekran kartı lazım onu yapman için fakat sabahtan akşama kadar pc açık tutucaksın ve elektrik çok yüksek gelicek açıkcası akı bokunu karşılamıyor