Onaylı Üye
hangi program olduğunu biliyor musun?Programla birden fazla hesaba giriş yapılabiliyor. öyle öyle botla kasıyorlar
iyi bir bilgisayar ile sanal sunucu kurup aynı anda 1 bilgisayardan birden fazla hesap kasıyolarhangi program olduğunu biliyor musun?
nasıl sanal sunucu fln kurucam yardımcı olur musun?iyi bir bilgisayar ile sanal sunucu kurup aynı anda 1 bilgisayardan birden fazla hesap kasıyolar
internete sanal makina kurma windows 7 yaz kur win 7 kur daha az kasarnasıl sanal sunucu fln kurucam yardımcı olur musun?
dediğini yaptım herşey tamam ama sanal pcde lolde şampiyon seçtikten sonra system error veriyo ve bunu bir türlü çözemediminternete sanal makina kurma windows 7 yaz kur win 7 kur daha az kasar
kaldırmıyor olabilir yada bazı yüklemen gereken programları yüklememişsin dll filan eksiktir muhtemelendediğini yaptım herşey tamam ama sanal pcde lolde şampiyon seçtikten sonra system error veriyo ve bunu bir türlü çözemedim
tamam da knk pcde 1 tane mouse var farkındasındır umarımSanal sunucu kurup 1 bilgisayarda birden fazla bilgisayar varmış gibi oynayıp kasıyolar ve satışa sunuyolar
knk onun için programlar var açıyosun sen sadece onlar otomatik oynuyotamam da knk pcde 1 tane mouse var farkındasındır umarım
vds gibi mi avast sandboxAvast sandbox ile yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?