Nasıl C# Monero Miner Oluşturabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Başka programlardan monero kazsam %1-%2 komisyon kesiyolar.

Havuza girerken zaten %2 si gidiyo.

Bende miner komisyonunu yok etmek için miner yapmak istiyorum.

winforms ile c# monero miner yapmak için 2 haftadır araştırıyorum ama hiçbir şey bulamadım.

Bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Yapsan bile servis onların olduğu için API kullanman gerekicek ki gerekirse API dan komisyonu alırlar onu unut. Eğer öyle bir şey istiyorsan kendi ağını kurman lazım ki o da C# ile %1 i bile zor. Kendin koca bir mining şirketine dönüşüp servislerini socketlerini vs. yazman lazım. Yani halk ağızındaki değişle kendi havuzunu yazman lazım.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Yapsan bile servis onların olduğu için API kullanman gerekicek ki gerekirse API dan komisyonu alırlar onu unut. Eğer öyle bir şey istiyorsan kendi ağını kurman lazım ki o da C# ile %1 i bile zor. Kendin koca bir mining şirketine dönüşüp servislerini socketlerini vs. yazman lazım. Yani halk ağızındaki değişle kendi havuzunu yazman lazım.
Havuza girerken %2 kesiliyor onda sorunum yok fakat c# monero algoritmalarıyla monero kazmak mümkün. Monero cryptonight algoritması kullaniyo fakat bir allahın kulu nasıl c# a uygulanacağını söylememiş

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Havuza girerken %2 kesiliyor onda sorunum yok fakat c# monero algoritmalarıyla monero kazmak mümkün. Monero cryptonight algoritması kullaniyo fakat bir allahın kulu nasıl c# a uygulanacağını söylememiş
Yanlış anlamışım sorunu. C++ yazılanlara bakıp kütüphaneyi ve kodları C# a portlayabilirsin. Ya da daha iyisi C++ geç.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bir freelancer sitesinde senin için C++'dan C#'a convert edebilecek bir sürü yazılımcı delikanlı var, bir araştır derim eminim problemini çözeceklerdir, belli bir ücret karşılığı.

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
c++ ile daha kolay olacağını düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...