Nasıl C++ Öğrenebilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Ben C++ Dilini Öğrenmek İstiyorum Viusal Studionun Hangi Sürümünü Kulanmamı Tavsiye Edersiniz ?
Ve C++ Dilini Öğrenmek İçin Neler Yapmam Gerek ?

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
visual studionun 2015 versionunu kullanabilirsin nasıl ögrenirim dersen farklı forum sitelerinde source kodlarına bakıp daha sonra youtube da felan video izleyerek kendini geliştirebilirsin

Üye
9 HİZMET YILI
mcc123' Alıntı:
visual studionun 2015 versionunu kullanabilirsin nasıl ögrenirim dersen farklı forum sitelerinde source kodlarına bakıp daha sonra youtube da felan video izleyerek kendini geliştirebilirsin
Source Aradım Ama Hiçbiri Detaylı Anlatmamış.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
GrandOfHackers' Alıntı:
mcc123' Alıntı:
Source Aradım Ama Hiçbiri Detaylı Anlatmamış.

onların yerlerini sen bul ( ekmek elden su gölden ) olmuyo işte zaten kimse dibine kadar inmiyo paylaşıp geçiyo

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
kardeşim bi kere yabancı dilin iyi olcak ingilizce vs olsun
anca öyle anlarsın kodları
+ forumlardan sourceleri indir
vs vs bi ton şeyi var

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
GrandOfHackers' Alıntı:
mcc123' Alıntı:
onları sen bul ( ekmek elden su gölden ) olmuyo işte zaten kimse dibine kadar inmiyo paylaşıp geçiyo
Cevap Verdiğin İçin Teşekürler

bak eger bulamazsan youtube da guiled ******* diye bir kanal var r€klam yapmak istemiyorum ingilizce anlatıyor sen altyazıyı türkçe yap anlarsın belki ingilizce tam bilmiyorsan biliyosan iyi olur çabuk anlarsın

Üye
9 HİZMET YILI
mcc123' Alıntı:
GrandOfHackers' Alıntı:
Cevap Verdiğin İçin Teşekürler

bak eger bulamazsan youtube da guiled ******* diye bir kanal var r€klam yapmak istemiyorum ingilizce anlatıyor sen altyazıyı türkçe yap anlarsın belki ingilizce tam bilmiyorsan biliyosan iyi olur çabuk anlarsın
Tavsiyen İçin Teşekürler

İyi Forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...