Üye
Ben C++ Dilini Öğrenmek İstiyorum Viusal Studionun Hangi Sürümünü Kulanmamı Tavsiye Edersiniz ?
Ve C++ Dilini Öğrenmek İçin Neler Yapmam Gerek ?
Ve C++ Dilini Öğrenmek İçin Neler Yapmam Gerek ?
Source Aradım Ama Hiçbiri Detaylı Anlatmamış.mcc123' Alıntı:visual studionun 2015 versionunu kullanabilirsin nasıl ögrenirim dersen farklı forum sitelerinde source kodlarına bakıp daha sonra youtube da felan video izleyerek kendini geliştirebilirsin
GrandOfHackers' Alıntı:Source Aradım Ama Hiçbiri Detaylı Anlatmamış.mcc123' Alıntı:visual studionun 2015 versionunu kullanabilirsin nasıl ögrenirim dersen farklı forum sitelerinde source kodlarına bakıp daha sonra youtube da felan video izleyerek kendini geliştirebilirsin
Cevap Verdiğin İçin Teşekürlermcc123' Alıntı:GrandOfHackers' Alıntı:Source Aradım Ama Hiçbiri Detaylı Anlatmamış.
onları sen bul ( ekmek elden su gölden ) olmuyo işte zaten kimse dibine kadar inmiyo paylaşıp geçiyo
GrandOfHackers' Alıntı:Cevap Verdiğin İçin Teşekürlermcc123' Alıntı:onları sen bul ( ekmek elden su gölden ) olmuyo işte zaten kimse dibine kadar inmiyo paylaşıp geçiyo
Tavsiyen İçin Teşekürlermcc123' Alıntı:GrandOfHackers' Alıntı:Cevap Verdiğin İçin Teşekürler
bak eger bulamazsan youtube da guiled ******* diye bir kanal var r€klam yapmak istemiyorum ingilizce anlatıyor sen altyazıyı türkçe yap anlarsın belki ingilizce tam bilmiyorsan biliyosan iyi olur çabuk anlarsın