Nasıl Çıkartırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Derman
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Abilerim Ablalarım Cansıkıntısından Dün Kodlama Öğrenicem Dedim Fakat Bir Arkadaşın Konusunda Bitcoin İle Alakalı Bişey Gördüm Ve Merak Etim Sonuçta Fazla Merak Deyilse O Merak İyidir.Neyse Bu Bitcoin Nasıl Elde Edilir Telefondan Yada Bilgisayardanmı?İşlemciyi Zorlarmı Çok Uzun İşlemi Zor Ve Can Sıkıcı Bişeymi ?:thonkie:o_O Bilgili Birisi Varsa Söylermi ?
Post automatically merged:

Lütfen Bilgisi Olmayıp Sırf Yorum Kasmak İçin Yazıcakları Geri Alalım Bilgili Biri Lazım Ban.:burnbear:

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bende çok rastladım bitcoin madenciliği fln varmış ama 5,6 tane pc olması gerekiyomuş zor bi işmiş sistem fln iyi kurarsan iyi para kazanabiliyon

Derman
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
18 yaşını doldurmayanlar btc ticareti yapamıyor sanırım

Fired from Heaven✔
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
birincisi 18 den büyük olman gerk 2. nciisi ise btc icin hazır bir sistemin olması gerek tel le yada 1 tane bilgisayaral olcak sey degil btc madencılıgı.

Derman
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
birincisi 18 den büyük olman gerk 2. nciisi ise btc icin hazır bir sistemin olması gerek tel le yada 1 tane bilgisayaral olcak sey degil btc madencılıgı.
İlk Olarak Sistemim Var 2.Olarak Ebeveyinlerimden İstersem Yardım Ederler 3.Olarak Yardım Edecek Yokmu Neden Herkez Yaşıma Taktı .

✔️ Her Zaman Daha İyiye ✔️
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
En az 5 adet perfomsansı iyi düzeyde bilgisayarın olacak ve bakımlarını sürekli olarak yapmalısın geliri bir süre idare eder seni

Üye
5 HİZMET YILI
ya borsada alıp satarak kazanırsın ya da mining yaparak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...