- Yasaklandı
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
arkadaşlar nasıl çok hızlı koşarım futbol için yardımcı olurmusunuz
Yokuş yukarı koşacak yer yok birde nefes egzersizleri yorulmayı engellermiYokuş yukarı koşarak nefes egzersizleri ile kendini geliştirebilirsin. Koşarken ayağın yer ile teması ne kadar azalırsa o kadar hızlı koşarsın. Maça çıkmadan önce esneme hareketleri mutlaka yapıyorsunuzdur onları düzgünce uygula. Koşarken formunu koru ve bol bol spor yap başarılar.
Yokuş yukarı koşacak yer yok birde nefes egzersizleri yorulmayı engellermi
ev egzersizlerimi kasbol bol kardiyo yapmalısın ve süt iç
nasıl nefes egzersizleri yapabilirim önerin veya fikrin varmı ?Düzenli nefes almak elbette işine yarar düzensiz nefes ile koşarsan bir süre sonra koşmaya şeyin kalmaz![]()
knk anlık patlamada ama sonradan yavaşlıyorum nedenseKanka hızlı koşmanın farklı yönleri var. mesela sen anlıp patlamada mı daha iyisin yoksa uun süreli koşularda mı bunu bilmen gerek önce ki biliyorsundur muhtemelen. Bunun dışında antrenman yapman gerek, ne tür antrenman dersen bir noktadan olabildiğince hızlı çıkıp kısa bir mesafede durmayı dene . yavaş yavaş etkisini görürsün çünkü patlaman gelişecek. süreklilik istiyorsan bacak antrenmanları yapıpı dayanıklılığını geliştir. Benden bu kadar![]()
Durduğun yerde diyaframından nefes alıp yavaşça bırakmayı deneyebilirsin knknasıl nefes egzersizleri yapabilirim önerin veya fikrin varmı ?
knk anlık patlamada ama sonradan yavaşlıyorum nedense
Nefesin kesiliyor ve devamlılık sağlayamıyorsun, arkadaşın dediği gibi nefes alıştırmaları yapıp daha sonra patlamanla birleştirirsen hem patlaman daha seri olur hem de durduktan sonraki nefes kontrolün elinde olurnasıl nefes egzersizleri yapabilirim önerin veya fikrin varmı ?
knk anlık patlamada ama sonradan yavaşlıyorum nedense
güzel bilgi bunu deniyecem3 km 5 km 7 km 10 km haftada 1 koşu mesafeni arttır koşu bitiminde de kalan tüm gücünle sprint at