nasıl fps arttrılır?(soru)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Minecraft'da FPS'im çok düşüyor diğer oyunlarda öle değil csgo'da 100 120 fps alıyorum orta ayarlarda minecraft'da 50 60 fps alıyorum
kartından kaynaklanan bir problem olabilir.Ekran kartının sıcaklığını kontrol edin ve ekran kartınızın sürücülerini güncelle düzelir gibi

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Minecraftin hangi sürümünü oynuyorsan optifine kur gelişmiş ozellikleri açılsın youtubeden de ayarlarina bak fps düşüşü yaşamazsın.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Unlost TV'nin en son youtubede yayımlamış olduğu ayrları dene. Gerçekten işe yarıyor.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Ekran kartın nvidia ise kendi denetim panelinden ayarlama yapabilirsin. Ben etkisini bayağı gördüm.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
çlıştırdan %temp% ; Temp ; Prefetch klasörlerini temizleyer ve güç planından yüksek performansa alarak fps artırabilirsiniz
Post automatically merged:

[QUOTE = "freslehxcode, yayın: 2173162, üye: 1813947"]
Bilgisayarın düşük modelse denetim masası> pil> dengeli moda almanı tavsiye ederim performansdaysa dengeliye al
[/ALINTI]
grek yok prizde takılı şekilde kullansa daha faydalı olur

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Driver booster indir driverlarını güncelle ccleaner için kayıt dosyası hatalarını bul gereksiz dosyaları temizle bir de wkran kartın intelse sağ tık grafik özellikleri de güç yönetimi gibi bir şey olcak ordan prizde takılıyken en yüksek performansa ayarla de pille çalışırken en yüksek performansa ayarla.Görev yöneticisinden java.exeyi bul öncelik de yüksek yap.Minecraftın grafiklerini düşür uzağı görmeyi azalt

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Dostum Youtubede detaylıca anlatılmış fps arttırma videoları var yardımcı olacaktır sana

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
youtubede videosu var üstadım biraz araştır bulursun

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Mipmap diye bi ayar vardı onu sıfıra almıştım sorunsuz düzelmişti.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
arkada çalışan kpat texturpack kulan ve görüz mesafsini 10 yap kula fps 30 artar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...