Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet. senin elonda bazı şampiyonlar öne çıkıyor bunlar, jax katarina ve rengar. bu şampiyonlar herhangi extra çaba göstermeni istemeyen çarlardır ve hızlı lig atlamana yararlar
şey gold liginden çıkman için meta şampiyonlar oynamalısın meta şampiyonlar güçlüdür bunlar üzerinde ustalaşarak diamond a kadar çıkarsın ondan sonrası el becerisi
Bi arkadaş vardı benden 1-2 sezon önce başlamıştı. oynardık eskiden onunla. sınav zamanı bıraktım oyunu. tekrar yüklediğimde adam chall olmuş. kardeşi de elmas olmuş şaştım kaldım
LoL de iyi bir duon veya grubun olmadığı sürece tek başına atlaman çok zor ya iyi oynayan duo bulcan ya da 5 kişilik iyi oynayan bir grupta olcan ben de tek başıma çıkamıyordum iyi oynayan adamları oyun sonu toplaya toplaya golda çıktım 5 kişiyiz 5 imiz de çok iyi oynuyoruz kısaca bi ekip bulmanı öneririm
jungleda iyiysen her türlü oyun kazandırırsın. baron alabileceğin anda almadan geçme. diğer lanelerde oynuyosan yanına iyi bi premate bulmaya bak. görevleri yap yani harita görevlerini; otem atma, ejder kesme falan.