Çözüldü Nasıl hızlı şekilde yorum kasabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Hızlı şekilde nasıl yorum kasabiliriz bilginiz varmı ? İnsanların konularına mesaj yazmak dışında başka yapabilceğimiz artılar varmıdır ? Teşekkürler iyi forumlar.

Çözüm
Merhabalar

Aşağıda ilk 3 rankın yorum kısıtlamalarını yazıyorum. Ranklarda spam mesajın önüne geçilmesi amacıyla yorum kısıtlaması mevcut. Forum kurallarına uymanız lazım aksi takdirde hesabınızın kalıcı olarak yasaklanmasına kadar gidebilir süreç. Daha detaylı bilgi için üye grupları ve özellikleri konusunu + forum kurallarını okumalısınız.

Üye:
Üye 2 saat için 1 konu açabilir ve 5 yorum atabilir. Onaylı üye rankına 5 günde sahip olabilirler.

Onaylı Üye:
Onaylı üye 2 saat için 1 konu açabilir ve 5 yorum atabilir. Onaylı üye olabilmek için 5 gündür siteye kayıtlı olmanız gerekir.

Seçkin Üye:
Seçkin üye 2 saat için 3 konu açabilir ve 10 yorum atabilir. Seçkin üye olabilmeleri için 15 gündür siteye kayıtlı olmaları gerekir.

Üye...
Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bildiğin Konulara Mesaj Yazmaya Çalış Bilgin Oldugu konulara onun dışında başka bir kasma yolu yok konu açabilirsi

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
açılan konulara kurallara göre cevap verin başka bir şekilde yorum sayınızı yükseltemezsiniz

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Dostum konulara bilgince spam atmadan, bilgin yoksa da yazmayarak yorum kasabilirsin. Yeni gelen kurallara göre de günlük yorum limitin var. Yani forumda belirli bir süre aktif kalarak yorumunu kasıp kullanmak istediğin hilelere erişebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
gereksiz spam ve yanlış cevaplar siliniyor diye biliyorum günde maks 60 mesaj atabilirsin üye rütbesinde haberin olsun

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhabalar

Aşağıda ilk 3 rankın yorum kısıtlamalarını yazıyorum. Ranklarda spam mesajın önüne geçilmesi amacıyla yorum kısıtlaması mevcut. Forum kurallarına uymanız lazım aksi takdirde hesabınızın kalıcı olarak yasaklanmasına kadar gidebilir süreç. Daha detaylı bilgi için üye grupları ve özellikleri konusunu + forum kurallarını okumalısınız.

Üye:
Üye 2 saat için 1 konu açabilir ve 5 yorum atabilir. Onaylı üye rankına 5 günde sahip olabilirler.

Onaylı Üye:
Onaylı üye 2 saat için 1 konu açabilir ve 5 yorum atabilir. Onaylı üye olabilmek için 5 gündür siteye kayıtlı olmanız gerekir.

Seçkin Üye:
Seçkin üye 2 saat için 3 konu açabilir ve 10 yorum atabilir. Seçkin üye olabilmeleri için 15 gündür siteye kayıtlı olmaları gerekir.

Üye grupları ve özellikleri:
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri-member-groups-and-features.80576/

Forum kuralları:
https://memoryhackers.org/konular/forum-kurallari.11518/

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...