Nasıl kilo alınır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ben lise 3'e giden 16 yaşında biriyim. Normalde boy kilo oranım gayet sabitti lakin ortaokulda yakalandığım mide suyumun iflas etmesi çalışmaması gibi etmenlerden dolayı 20 kilo verdim ama geçen 6 aya kadar toparladım, hastalığımı yendim.

Şu sıkıntı var, ne yersem yiyeyim, ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum. Shake denedim, spora başladım. Olmadı, spora 3 hafta falan gittim ama spordaki adamların aşağılayıcı bakışları yüzünden oraya gitmeye de utanıyorum. Sadece evde birkaç karışımla fiyat performans bakımından kalori arttırabileceğim bir karışımınız var mı? Ve ya iştahımı açacağını düşündüğünüz bir şey?

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ben lise 3'e giden 16 yaşında biriyim. Normalde boy kilo oranım gayet sabitti lakin ortaokulda yakalandığım mide suyumun iflas etmesi çalışmaması gibi etmenlerden dolayı 20 kilo verdim ama geçen 6 aya kadar toparladım, hastalığımı yendim.

Şu sıkıntı var, ne yersem yiyeyim, ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum. Shake denedim, spora başladım. Olmadı, spora 3 hafta falan gittim ama spordaki adamların aşağılayıcı bakışları yüzünden oraya gitmeye de utanıyorum. Sadece evde birkaç karışımla fiyat performans bakımından kalori arttırabileceğim bir karışımınız var mı? Ve ya iştahımı açacağını düşündüğünüz bir şey?
karbonhidretı yüksek yiyicekler ye knk patates ye pilav ye makarna ye

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bol lif içeren besinler yemelisin mesela ne olur biskuvi vs vs yemelisin ama sağlıklı almak istiyorsan diyetisyenle görüşme yap

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bol lif içeren besinler yemelisin mesela ne olur biskuvi vs vs yemelisin ama sağlıklı almak istiyorsan diyetisyenle görüşme yap
zaten yiyerek değil sağlıklı kilo almak istiyorum karışım denediğimde genelde vücudumda yağlanma hissettim biraz kilo alsam sporla destekliyeceğim zaten de biskuvi karışımları denemem sonuç vermedi midem küçüldüğü için yemesi hafif kalorisi fazla olmalı
Post automatically merged:

karbonhidretı yüksek yiyicekler ye knk patates ye pilav ye makarna ye
bu dediklerini gün içinde sindirebiliyorum kalori yükselimi yapmıyor makarna pilav yemeyi denedim patatez püresiyle pilavı falan da karıştırdım lakin aşırı yüksek kaloriler yapmıyor üç bin kaloriyi geçmem lazım günlük yaşantımda da sürekli hareket halinde olduğum için bana yemesi hafif ara öğün gibi kaloris ifalza bir şey lazım teşekkürler yinede

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI

Dostum en sağlıklı kiloyu sporla alırsın Spor salonundaki saçma salak bakışları görmezden gel emin ol 1 ay içerisinde kendindeki değişimi göreceksin ve yavaşla o bakışlar hayranlığa dönüşecek gözlerinin önünde gelişimine devam ediceksin Spor ile birlikte güzel bir kilo alma diyet programı hazırlarsan 3 ay içerisinde kendini toparlayabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Normal bir spor programı ve diyetiyle fazlasıyla kilonu arttırırsın ama kas ekleyeceksin. Gerektiği zaman fazla karbonhidrat az proteinli günlerin olacak tam tersi günler de olacak yapacağın programa göre değişir. Haftanın en az 3-4 günü spor yapman gerekiyor eğer çok zamanım yok diyorsan 3 yeterli, zamanın var ise 6 gün yaparak rahat bir şekilde metabolizma hızını yükselterek ve ya sabit tutarak kilo alabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sağlıklı bi şekilde almak istersen diyetisyenle görüşmen daha iyi olur ama normal bi şekilde bol lif ve karbonhidrata dayanarakda kilo alabilrisn

Üye
3 HİZMET YILI
Günlük alman gereken kalori ihtiyacını hesapla ve o cıkan sonuctan 200 fazlasını al eğer kilo almadıysan 300 artı kalori al kalori ihtiyacını da internetten rahatlıkla hesaplayabilirsin..

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
eğer bütçen varsa tekrardan spora başlayıp,gainer alabilrisin gainer yanında bebek biskivüsü ile bir sürü shake yapılıyor kilo aldırıyo arkadaşım denedi ve 1 ayda 5 kilo aldı gayret edersen her şey olur

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
zaten yiyerek değil sağlıklı kilo almak istiyorum karışım denediğimde genelde vücudumda yağlanma hissettim biraz kilo alsam sporla destekliyeceğim zaten de biskuvi karışımları denemem sonuç vermedi midem küçüldüğü için yemesi hafif kalorisi fazla olmalı

bu dediklerini gün içinde sindirebiliyorum kalori yükselimi yapmıyor makarna pilav yemeyi denedim patatez püresiyle pilavı falan da karıştırdım lakin aşırı yüksek kaloriler yapmıyor üç bin kaloriyi geçmem lazım günlük yaşantımda da sürekli hareket halinde olduğum için bana yemesi hafif ara öğün gibi kaloris ifalza bir şey lazım teşekkürler yinede
o zaman diyetisyen yolu gözüküyor bunun tek çaresi gün içinde olabildiğince yemek ye muz tüket muz süt bir karışım yap içine biskuvi at
bu sayede bol lif almış olursun

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Kalori sayarak bunun başka bir açıklaması yok

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
internetten bakabilirsin dostum birsürü kalorili smoothiler var

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kilo almak için yemekte çeşidin çok olması lazım ve yanında meze olan şeyler mesela acı seven birisi acı bulundurması gerekli.
kilo vermek isteyenler sabah aç karnına limon ve elma sirkesi suya katıp içsin haftada en az 2 kilo verir garanti.

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI

Küçükken 30 kiloyu geçemezdim suan 75 kiloya ulastım sırrı geceleri 7/24 durmadan yiyeceksin makarna yesen bile yanına ekmek ye aynı zamanda spordan devam et aşağılayıcı bakış atanlar eziğin tekidir sadece egolarını boş boş tatmin ederler. Arkadaşım normal yiyerek kilo alamıyordu spor ile beraber kilo alıp 64 kilodan 71 e çıktı sporu bıraktı geri 66 ya düştü

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
eğer bütçen varsa tekrardan spora başlayıp,gainer alabilrisin gainer yanında bebek biskivüsü ile bir sürü shake yapılıyor kilo aldırıyo arkadaşım denedi ve 1 ayda 5 kilo aldı gayret edersen her şey olur
Beklediğim cevaplardan birisiydi Gainer denemekten çekinioyrdum önerebileceğin bir marka falan mevcut mu gainer için para yönünden sıkıntım yok

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI

Çokoprens bisküvit var bi pakette 6 7 taneydi sanırım 2000 kalorilerde proteinde vsr içinde proteinli biskuvi diyor zaten pakette gorunce anlarsın

Pilaxinaris
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
öncelikle çok geçmiş olsun dostum ekmek fazla tüket cigköfte pilav makarna olabildiginde kebap felan ya ben böyle beslene beslene 12 kilo aldım vermeye calışıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bol beslenme bol masraf, protein ve krb abanacaksın.Abanmazsan olmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
karbonhidrat ağırlıklı ve protein ağırlıklı beslenmelisin günde 4 öğüne çıkarabilirsen mükemmel olur sabah düzgün bir kahvaltı yumurtayı eksik tutmayalım
onun dışında diğer öğünlerde tavuk pilav varsa gainerde kullanabilirsin 1 ay da bu şekilde gidersen zaten rahat bi 6 kilo alırsın belki daha fazla

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bütçen varsa spor yap yoksada yap kaslı olmak zorundasın bro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...