Onaylı Üye
karbonhidretı yüksek yiyicekler ye knk patates ye pilav ye makarna yeBen lise 3'e giden 16 yaşında biriyim. Normalde boy kilo oranım gayet sabitti lakin ortaokulda yakalandığım mide suyumun iflas etmesi çalışmaması gibi etmenlerden dolayı 20 kilo verdim ama geçen 6 aya kadar toparladım, hastalığımı yendim.
Şu sıkıntı var, ne yersem yiyeyim, ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum. Shake denedim, spora başladım. Olmadı, spora 3 hafta falan gittim ama spordaki adamların aşağılayıcı bakışları yüzünden oraya gitmeye de utanıyorum. Sadece evde birkaç karışımla fiyat performans bakımından kalori arttırabileceğim bir karışımınız var mı? Ve ya iştahımı açacağını düşündüğünüz bir şey?
zaten yiyerek değil sağlıklı kilo almak istiyorum karışım denediğimde genelde vücudumda yağlanma hissettim biraz kilo alsam sporla destekliyeceğim zaten de biskuvi karışımları denemem sonuç vermedi midem küçüldüğü için yemesi hafif kalorisi fazla olmalıbol lif içeren besinler yemelisin mesela ne olur biskuvi vs vs yemelisin ama sağlıklı almak istiyorsan diyetisyenle görüşme yap
bu dediklerini gün içinde sindirebiliyorum kalori yükselimi yapmıyor makarna pilav yemeyi denedim patatez püresiyle pilavı falan da karıştırdım lakin aşırı yüksek kaloriler yapmıyor üç bin kaloriyi geçmem lazım günlük yaşantımda da sürekli hareket halinde olduğum için bana yemesi hafif ara öğün gibi kaloris ifalza bir şey lazım teşekkürler yinedekarbonhidretı yüksek yiyicekler ye knk patates ye pilav ye makarna ye
Dostum en sağlıklı kiloyu sporla alırsın Spor salonundaki saçma salak bakışları görmezden gel emin ol 1 ay içerisinde kendindeki değişimi göreceksin ve yavaşla o bakışlar hayranlığa dönüşecek gözlerinin önünde gelişimine devam ediceksin Spor ile birlikte güzel bir kilo alma diyet programı hazırlarsan 3 ay içerisinde kendini toparlayabilirsin.Ben lise 3'e giden 16 yaşında biriyim. Normalde boy kilo oranım gayet sabitti lakin ortaokulda yakalandığım mide suyumun iflas etmesi çalışmaması gibi etmenlerden dolayı 20 kilo verdim ama geçen 6 aya kadar toparladım, hastalığımı yendim.
Şu sıkıntı var, ne yersem yiyeyim, ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum. Shake denedim, spora başladım. Olmadı, spora 3 hafta falan gittim ama spordaki adamların aşağılayıcı bakışları yüzünden oraya gitmeye de utanıyorum. Sadece evde birkaç karışımla fiyat performans bakımından kalori arttırabileceğim bir karışımınız var mı? Ve ya iştahımı açacağını düşündüğünüz bir şey?
o zaman diyetisyen yolu gözüküyor bunun tek çaresi gün içinde olabildiğince yemek ye muz tüket muz süt bir karışım yap içine biskuvi atzaten yiyerek değil sağlıklı kilo almak istiyorum karışım denediğimde genelde vücudumda yağlanma hissettim biraz kilo alsam sporla destekliyeceğim zaten de biskuvi karışımları denemem sonuç vermedi midem küçüldüğü için yemesi hafif kalorisi fazla olmalı
Post automatically merged:
bu dediklerini gün içinde sindirebiliyorum kalori yükselimi yapmıyor makarna pilav yemeyi denedim patatez püresiyle pilavı falan da karıştırdım lakin aşırı yüksek kaloriler yapmıyor üç bin kaloriyi geçmem lazım günlük yaşantımda da sürekli hareket halinde olduğum için bana yemesi hafif ara öğün gibi kaloris ifalza bir şey lazım teşekkürler yinede
Küçükken 30 kiloyu geçemezdim suan 75 kiloya ulastım sırrı geceleri 7/24 durmadan yiyeceksin makarna yesen bile yanına ekmek ye aynı zamanda spordan devam et aşağılayıcı bakış atanlar eziğin tekidir sadece egolarını boş boş tatmin ederler. Arkadaşım normal yiyerek kilo alamıyordu spor ile beraber kilo alıp 64 kilodan 71 e çıktı sporu bıraktı geri 66 ya düştüBen lise 3'e giden 16 yaşında biriyim. Normalde boy kilo oranım gayet sabitti lakin ortaokulda yakalandığım mide suyumun iflas etmesi çalışmaması gibi etmenlerden dolayı 20 kilo verdim ama geçen 6 aya kadar toparladım, hastalığımı yendim.
Beklediğim cevaplardan birisiydi Gainer denemekten çekinioyrdum önerebileceğin bir marka falan mevcut mu gainer için para yönünden sıkıntım yokeğer bütçen varsa tekrardan spora başlayıp,gainer alabilrisin gainer yanında bebek biskivüsü ile bir sürü shake yapılıyor kilo aldırıyo arkadaşım denedi ve 1 ayda 5 kilo aldı gayret edersen her şey olur
Çokoprens bisküvit var bi pakette 6 7 taneydi sanırım 2000 kalorilerde proteinde vsr içinde proteinli biskuvi diyor zaten pakette gorunce anlarsınzaten yiyerek değil sağlıklı kilo almak istiyorum karışım denediğimde genelde vücudumda yağlanma hissettim biraz kilo alsam sporla destekliyeceğim zaten de biskuvi karışımları denemem sonuç vermedi midem küçüldüğü için yemesi hafif kalorisi fazla olmalı
Post automatically merged:
bu dediklerini gün içinde sindirebiliyorum kalori yükselimi yapmıyor makarna pilav yemeyi denedim patatez püresiyle pilavı falan da karıştırdım lakin aşırı yüksek kaloriler yapmıyor üç bin kaloriyi geçmem lazım günlük yaşantımda da sürekli hareket halinde olduğum için bana yemesi hafif ara öğün gibi kaloris ifalza bir şey lazım teşekkürler yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?