Çözüldü Nasıl Root atabilirm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Şimdiden yardım olan herkese teşekkür ederim

Griffin Premium
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
telefon modeline göre aratarak bir çok kaynak bulabilirsin youtubeden video izleyerek falan yaptım ben

Çözüm
Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Yardımım ters yonden esen ruzgar gibi olacak ama serin sert degil boyle yavasca kulagina dogr... öhm öhm kardesim bak eger root atarsan cihazın lisans dışı olucak eğer bunu göze alarak yapıyorsan senin bilecegin iş fakat hile yapmak icin telefonundan olma nedeni ise benim basima geldi bole kingroot diye ugulama vardi root attiktan sonra kaldirabilecegimi sandim kaldiramadim bitti bu kadar uzun hikaye bekliyosan al citlegini dm gel sohbet edek baaay root pismanliktir.

Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Yardımım ters yonden esen ruzgar gibi olacak ama serin sert degil boyle yavasca kulagina dogr... öhm öhm kardesim bak eger root atarsan cihazın lisans dışı olucak eğer bunu göze alarak yapıyorsan senin bilecegin iş fakat hile yapmak icin telefonundan olma nedeni ise benim basima geldi bole kingroot diye ugulama vardi root attiktan sonra kaldirabilecegimi sandim kaldiramadim bitti bu kadar uzun hikaye bekliyosan al citlegini dm gel sohbet edek baaay root pismanliktir.
düzeltme yapalım root acemiler için pişmanlıktır :')

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
arkadaşın dediği gibi hile için rootlama sakın telefonun yeniyse.ayrıca rootladıktan sonrada mobi trojenler telefonunda bir çok şeyi yapabilir uygulama satın alabilir tarayıcılardan parolalrın alınabilir. gerek yok yapma

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
if you root ur phone ur phone condiction not root application is sticky virus on ur phone

No fookin fighting
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kingroot adlı bir uygulama ile kolayca atılıyordu root yüklemen sana kalmış bir şey

What Happn After U Lose
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
kingroot its good app to root but root not always safe : Thinkk to:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...