Aga birnde takılı kalma yeni insanlarla tanış erene de yol verBeyler lise başında bir kızla tanıştım çok iyi birisiydi hic keko biri değil uzun uzun konuştuk çok güldük sonra sevgilisi vardi, ve beni engellemesini söylemiş bende tamam dedim hiç yavsamadim ama hislerim boş değil, WhatsApptan yazıyordum hic bakınıyor ben yazmadığım sürece yazmıyor.ve ben öğrendimki bizim sınıfta eren diye bir çocuk vardı,oda bizim kıza yavsiyormus kedim ol filan ben bunu duydum bana çok koydu unutmak istiyorum çok sevdim hiç kötü niyetim yoktu nasıl unutucam soğuyacam taktık verin dayanamıyorum.
Ereni zaten halledicem baska kiza bakarim neyseAga birnde takılı kalma yeni insanlarla tanış erene de yol ver
Haklısın baska birsini bulmaya çalışacağımUnutamazsın güzel kardeşim fakat zaman geçtikce takıntın azalacaktır bu konuda.
Kendini meşgul edecek şeylerle uğraş iyi gelir.
İLKADFNGĞLDFNGŞFDSJGNJ. Neden bu konuyu açtın; bu kadar kolaysa ? BU konuyu açtığına göre bunu da düşünebilecek bir kapasitede olduğunu düşünüyorum da yani komik bir durum gerçekten.Ereni zaten halledicem baska kiza bakarim neyse
Post automatically merged:
Haklısın baska birsini bulmaya çalışacağım
Bak söyle anlatyim baska kiza bakicam diyorum kiz bana umut veriyor çok kararsız oluyorumİLKADFNGĞLDFNGŞFDSJGNJ. Neden bu konuyu açtın; bu kadar kolaysa ? BU konuyu açtığına göre bunu da düşünebilecek bir kapasitede olduğunu düşünüyorum da yani komik bir durum gerçekten.
salla gitsin önüne bakBeyler lise başında bir kızla tanıştım çok iyi birisiydi hic keko biri değil uzun uzun konuştuk çok güldük sonra sevgilisi vardi, ve beni engellemesini söylemiş bende tamam dedim hiç yavsamadim ama hislerim boş değil, WhatsApptan yazıyordum hic bakınıyor ben yazmadığım sürece yazmıyor.ve ben öğrendimki bizim sınıfta eren diye bir çocuk vardı,oda bizim kıza yavsiyormus kedim ol filan ben bunu duydum bana çok koydu unutmak istiyorum çok sevdim hiç kötü niyetim yoktu nasıl unutucam soğuyacam taktık verin dayanamıyorum.
Çok yanlış bir duygu karmaşası içindesin dostum. Umarım bir gün çıkarsın bu karmaşadan.Bak söyle anlatyim baska kiza bakicam diyorum kiz bana umut veriyor çok kararsız oluyorum
Kiz tek sosyal medyada konuşmuyor okulda nedense cok konusuyoruzİLKADFNGĞLDFNGŞFDSJGNJ. Neden bu konuyu açtın; bu kadar kolaysa ? BU konuyu açtığına göre bunu da düşünebilecek bir kapasitede olduğunu düşünüyorum da yani komik bir durum gerçekten.
sevgilisi ile aynı okulda mısınız?Kiz tek sosyal medyada konuşmuyor okulda nedense cok konusuyoruz
sosyal medyadan yazmıyor okulda konuşuyorsa belli ki sevgilisi bakıyor kızın sosyal medyasına, sen yazdıkça cevap veriyorsa da sevgilisine ayak yapıyordur o yazıyor ben yazmıyorum diye, dediğin gibi hem sevgilisi olup hem sana umut verip hem de erenin kedisi oluyorsa kusura bakma ama kız elinin altında adam tutuyor ( yedektesin yani) demektir veya kız biraz ilgi ****pusudur. Takılıp kalacağın bir şey değil bence demesi kolay geliyor bana ben yaşamadığım için bu durumu ama ne demiş serdar ortaç 'binlerce dansöz var' biri için böyle dökülüp saçılırsan ileride daha çok üzülürsün. Kendin için bırak düşünmeyi yoksa o kızın yaptığı belli.
knkm basit bi memeliden ibaret olduğumuz için başka bi kız sana iki ilgi gösterirse bişeyin kalmaz hem mutluda olursun biliyorum kullanmak gibi oluyo ama yapcak bişe yokBeyler lise başında bir kızla tanıştım çok iyi birisiydi hic keko biri değil uzun uzun konuştuk çok güldük sonra sevgilisi vardi, ve beni engellemesini söylemiş bende tamam dedim hiç yavsamadim ama hislerim boş değil, WhatsApptan yazıyordum hic bakınıyor ben yazmadığım sürece yazmıyor.ve ben öğrendimki bizim sınıfta eren diye bir çocuk vardı,oda bizim kıza yavsiyormus kedim ol filan ben bunu duydum bana çok koydu unutmak istiyorum çok sevdim hiç kötü niyetim yoktu nasıl unutucam soğuyacam taktık verin dayanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?