Nasıl unutabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Beyler lise başında bir kızla tanıştım çok iyi birisiydi hic keko biri değil uzun uzun konuştuk çok güldük sonra sevgilisi vardi, ve beni engellemesini söylemiş bende tamam dedim hiç yavsamadim ama hislerim boş değil, WhatsApptan yazıyordum hic bakınıyor ben yazmadığım sürece yazmıyor.ve ben öğrendimki bizim sınıfta eren diye bir çocuk vardı,oda bizim kıza yavsiyormus kedim ol filan ben bunu duydum bana çok koydu unutmak istiyorum çok sevdim hiç kötü niyetim yoktu nasıl unutucam soğuyacam taktık verin dayanamıyorum.
başka kız bul

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Kanka hobilerinle zaman geçir sürekli aklına hobilerin gelsin. Unutursun o zaman

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Hocam, geçmişe bağlı yaşama. Kendine odaklan, spor yap diyet yap vücudunu şekle sok, kendini geliştir, kariyer kovala bunları yap kendine yatırım yap. Geçmişteki bir insana bağlı kalıp nasıl unutabilirim deme. O seni muhtemelen çoktan sildi attı sen de aynısını yapıp ilerlemen lazım.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
dayı buna da bi çare lazım takıntı azaldıktan sonra da mı unutulmaz o nasıl unutuyor
Gerçekten içtenlikle bir şeyler hissetiysen geçen zamanın bir önemi yok, yıllar sonra bile karşına çıkacak olsa o an yine aynı hisler canlanır içinde.
O da seni sevdi ise unutamaz, öyle bir ihtimal yok. Değer vermemiştir, vakit geçirmiştir o zaman 2 güne aklına bile gelmezsin.

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam sen aşık olmussun maalesef çok zor unutursun onu unutmak için her şeyi yapman lazım okul içinde görmemen lazım gibi

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
evcil hayvan edilebilirsin, unutmana yardımcı olur.

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Beyler lise başında bir kızla tanıştım çok iyi birisiydi hic keko biri değil uzun uzun konuştuk çok güldük sonra sevgilisi vardi, ve beni engellemesini söylemiş bende tamam dedim hiç yavsamadim ama hislerim boş değil, WhatsApptan yazıyordum hic bakınıyor ben yazmadığım sürece yazmıyor.ve ben öğrendimki bizim sınıfta eren diye bir çocuk vardı,oda bizim kıza yavsiyormus kedim ol filan ben bunu duydum bana çok koydu unutmak istiyorum çok sevdim hiç kötü niyetim yoktu nasıl unutucam soğuyacam taktık verin dayanamıyorum.
hobiler edin balığa git kafanı dağıt arkadaşların ile bolbol takıl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...