Uzman Üye
Hayat nasıl gidiyor dostlarım umarım iyisinizdir gelin sohbet edelim 
Hayatım çok hızlı geçiyor şu sıralar mutlu olamasam da aşırı kötü durumda da değilim seni sormalıHayat nasıl gidiyor dostlarım umarım iyisinizdir gelin sohbet edelim![]()
Çok şükür hocam aynı sürünüp gidiyoruz ya herkes kötü durumda ama iyi olmak zorundayız Allah iyilik versinHayatım çok hızlı geçiyor şu sıralar mutlu olamasam da aşırı kötü durumda da değilim seni sormalı
Haklısın hocam hiç birşey alınmıyor artık oyun zevkimizide elimizden aldılar ne pc nede bir oyun alınıyor alman için en kötüleri 12 k dan başlıyor oda yemeden içmeden kesilmen lazım...Bu dolar kuru ve bu hayat zorluğuyla çok kötü.
İyi olmaya çalışıyoruz be hocam bu ekonomik sıkıntılarla borçlarla kimse geçinemiyor be Allah herkese kolaylık versinborç içinde bata bata gidiyoruz kanka sende nasıl?
Allah kolanasıl gidebilirki hayat çok sıkıcı herşey çok pahalı hayatın eskisi gibi tadı bile yok artık keyif alamıyorum çok dertliyim
Hocam bende yazılım mühendisi olmak istiyorum fakat artık ne doktor nede yazılım mühendisi olarak bu ülkede geçinebilirsi gibime geliyor her gün farklı bir zam maalesef.Bir yazılım mühendisi olarak ülkemizde çalışıp gençliğimin ve geleceğimin heder olduğunu her gün düşünmekten depresyona gireceğim artık. En son tası tarağı toplayıp yurt dışına falan gidip pizza kuryesi olcam ya
Yazılım Mühendislerinin maaşları şuan iyi ama cidden ülkemizdeki enflasyon vs çok uçuk ya. Şuan 10-15k alsan istediğin bir arabayı yurt dışında insanlar 1-3 aylık asgari ücretle alırken sen 10-15k maaşla 1, 2 senede alabiliyorsun. Bu çok koyuyor insanaAllah kola
Hocam bende yazılım mühendisi olmak istiyorum fakat artık ne doktor nede yazılım mühendisi olarak bu ülkede geçinebilirsi gibime geliyor her gün farklı bir zam maalesef.
Haklısın hocam pc topliyim dedim fakat en aşşağı 12-15 k toplamam gerekiğini görünce vazgeçtim yemeden içmeden kesilmem lazım resmen hiç birşeye yetmiyor.bir ssd olmus ekran kartı fiyatında daha ne diyebilirim ki
az kaldı bakalım seneye ne olacak göreceğiz herkes atıp tutuyor sonucunu tum turkıye gorecekHaklısın hocam pc topliyim dedim fakat en aşşağı 12-15 k toplamam gerekiğini görünce vazgeçtim yemeden içmeden kesilmem lazım resmen hiç birşeye yetmiyor.
Keşke bende mutlu olabilsemde sanada bulaştırabilsem bu mutluluğumu hocammutsuzum çok hastayım güldür beni doktor![]()
Ekonomik sıkıntılar hocam artık hiç birşey yapılmıyor maalesef bu hayatta oyun zevkimiz vardı onuda elimizden aldılar çalışıyoruz iş güç bir beklentim kalmadı hayattansen nie mutlu değilsin![]()
oyun zevki konusunda aynıyız en azındanEkonomik sıkıntılar hocam artık hiç birşey yapılmıyor maalesef bu hayatta oyun zevkimiz vardı onuda elimizden aldılar çalışıyoruz iş güç bir beklentim kalmadı hayattan![]()