Zaten 'BEN HİLEYİM' ayarı yapmadıysan pek ban yiceğini sanmiyorumİyi Bir Site Ve Ban Yeme Riski Az Olan Hileler Senin Yaptığın Ayarlara Bağlı
+Rep
Cok doğru hocamİşini iyi ve hakkıyla yapan insanlar oldukça bu tür güzel tabloları görmeye devam ederiz..![]()
Genel olarak yabancı sitelere cok girerdim ancak İngilizcem yetmedigi için cok sorun yaşiyodum tek Türk form olarak burdayım o yüzdenDoğrudur tek güvendiğim sitedir bu siteden başka siteden hile indirip açmadım
Buranın olayı cok güzel o yüzden sistem tam gerektiği gibibaşka sitelerden 2 saatde açtığım hileyi burda 2 dakika sürmüyor harika sistemi var ADAM ADAMMM![]()
Genelde 2 3 hile sıkıntılı oluyordu ancak son zamanlarda bütün aradığım hileler çalişir durumdaUzun zamandır böyle bir manzarayla karşılaşmamıştım![]()
benimde ailem gibiAynen öyle bi aile olduk biz burda 3 4 senedir burdayım ve çokda şanslıyım endne çünkü burada sadece hile için deil sohbet gırgır şamata eğlence aile var yani anlatmak istediğim sadece bi Platform Deil [ Memory Ailesi ]