30 Ocak 2023 #1 bserdar61 Uzman Üye Katılım 16 Tem 2017 Mesajlar 259 Tepki puanı 30 Ödüller 8 8 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar oyun içinde klavye ve joystick ayarlarını yapıyorum ama kaydedilmiyor menüye dönünce sıfırlanıyor çözümü nedir lütfen yardım edinnn
Merhaba arkadaşlar oyun içinde klavye ve joystick ayarlarını yapıyorum ama kaydedilmiyor menüye dönünce sıfırlanıyor çözümü nedir lütfen yardım edinnn
Çözüm lordtaco 30 Ocak 2023 Oyun dosyalarını doğrula, oyuna girmeden önce kontrolcünün takılı olduğuna emin ol. Mümkünse takılı olduğu USB slotunu değiştir tekrar dene.
Oyun dosyalarını doğrula, oyuna girmeden önce kontrolcünün takılı olduğuna emin ol. Mümkünse takılı olduğu USB slotunu değiştir tekrar dene.
30 Ocak 2023 #2 lordtaco assembly so hard please help me Donator Katılım 7 Nis 2017 Mesajlar 1,467 Çözümler 346 Tepki puanı 248 Ödüller 14 9 HİZMET YILI Oyun dosyalarını doğrula, oyuna girmeden önce kontrolcünün takılı olduğuna emin ol. Mümkünse takılı olduğu USB slotunu değiştir tekrar dene. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Oyun dosyalarını doğrula, oyuna girmeden önce kontrolcünün takılı olduğuna emin ol. Mümkünse takılı olduğu USB slotunu değiştir tekrar dene.