Arkanda
Ultra Üye
pekala kuruyorum o zamanMavi ekran vermesi windows dosyaları veya ram tarzı şeylerle alakalı diye biliyorum.Ekran kartında bir sıkıntı olmadığını Nvidia gt730 driver yazar Nvidianın sitesinden indirip kurabilirsin
knk banada olmuştuda format attım düzeldiArkadaşlar geçen gün pc mavi ekran verdi bende tamiciye götürdüm yaptı ama pc açılırken gt730(ekran kartım) vga bios vs yazıyor unuttum şuan
eskiden siyah ekranda açılıyordu neyse şuan nvidia denetim masası yok bi driver buldum onu kurucam fakat bişi olmasından korkuyorum ne yapmalıyım
format atmayı deneArkadaşlar geçen gün pc mavi ekran verdi bende tamiciye götürdüm yaptı ama pc açılırken gt730(ekran kartım) vga bios vs yazıyor unuttum şuan
eskiden siyah ekranda açılıyordu neyse şuan nvidia denetim masası yok bi driver buldum onu kurucam fakat bişi olmasından korkuyorum ne yapmalıyım
driver booster ile güncellemeni öneririmArkadaşlar geçen gün pc mavi ekran verdi bende tamiciye götürdüm yaptı ama pc açılırken gt730(ekran kartım) vga bios vs yazıyor unuttum şuan
Çok teşekkür ederim deneyeceğim olursa form'a yazarım aynı ekran kartı olan arkadaşlar varsa aynı sorunu yaşıyorsa işlerine yarar belki tekrardan teşekkür ederimDDU programı ile öncelikle NVIDIA ekran kartını komple kaldır. Daha sonra güncel GT730'un desteklediği son sürümü bilgisayarına kur. GT730 ekran kartı için güncellenebilecek ve önerilen son sürüm 473.81'dir. Kolay gelsin.
Ben kaç kere reset format attım işe yaramadıben yeni format attım bana da oldu reset atınca düzelmişti
o zmn format şart ben aynı gün format atmıştım güncellemeleri yaparken mavi ekran vermişti reset atınca düzelmişti güncellemelle alakalıydı sanırım oda düzeldi ztnBen kaç kere reset format attım işe yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?